Prima praktijk

Goed!

snelle afspraken, vriendelijk personeel

Zeer prettig en vriendelijk

Ik ervaar het als erg prettig als er uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren. Voordat de handeling gedaan wordt

Goed en vriendelijk geholpen

Er altijd ruimte en tijd om vragen te stellen of over eventuele problemen te bespreken. Ook krijg je goed advies voor welke opties er zijn. Dit wordt als prettig ervaren.

goede behandeling in een goede sfeer

zie bovenstaande zin

Snelle zorg.

Na contact met assistent, werd er snel gehandeld.

Alles werd rustig uitgelegd en er werd de tijd voor je genomen.

Voor een second opinion ben ik bij Tandartsenpraktijk Polder geweest.Alles werd rustig uitgelegd,de foto mochten we ook zelf bekijken dat gebeurt niet overal,hier wordt je niet als ‘nummer’ gezien maar als patiënt die zuinig is op zijn tanden en je dan gewoon blij wordt en weer vertrouwen krijgt ín de tandarts van een goéie tandarts

Een prima ervaring.

Na een val van mijn man werden we meteen geholpen, het moest natuurlijk tussen de afspraken die er al stonden, maar dat bleek geen probleem. We waren zeer content met de behandeling.

Geen bijzonderheden

Controle is gedaan. Tips gekregen tav verzorging.

Goede afspraken mee te maken.

X

Open behandeling

Goed contact onderling

Tandarts was prima, maar kon haar niet altijd goed begrijpen

Tandarts was prima. De tandarts sprak echter nog niet zo goed nederlands, waardoor ik haar soms lastig kom begrijpen

Keurig op tijd

Gezien mijn traumatisch ervaring ben ik keurig gerustgesteld

Alles oké

Prima geholpen

Vriendelijk

Zeer kundig en prettig

Mijn voortanden stonden scheef en mijn kaken hadden een afwijkende stand. Hierdoor was er een combinatie van orthodontie en kaakchirurgie nodig om tot een goed resultaat te komen. Vanaf het eerste consult tot het eind van het traject, heb ik deze praktijk en samenwerking tussen orthodontist, assistenten als zeer kundig en prettig ervaren. Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en begeleiding. Iedereen is heel vriendelijk. Ik ben heel blij met het prachtige resultaat.

Ik ben altijd tevreden over de tandarts, ze neemt de tijd voor je en luisterd goed naar je.

Prima.

De behandeling door Bianca Knol heb ik als zeer plezierig ervaren.

Met plezier naar de tandarts

Ik werd er vriendelijk behandeld gelagen en serieus werk gedaan goede voorlichting. Kort om plezierig tandarts.

Aardig vakkundig

Ik kom hier al heel mn leven altijd goed en netjes geholpen.

Top.

Goede vriendelijke assistente en tandarts. Duidelijkheid in uitleg en behandeling

goed contact

Correcte behandeling. Vriendelijk personeel

Gelukkig had ik nu een vroege afspraak (8.30) waardoor ik niet zo lang hoefde te wachten als anders!

altijd vrolijk vlot en top om hier geholpen te worden

soms is het echt leuk om naar de tandarts te gaan

Prima geholpen, alles goed uitgelegd.

Zag er wel een beetje tegenop, maar viel uiteindelijk erg mee .

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.