merendeels goede ervaring

taal kan in sommige opzichten een probleem opleveren, dan is de communicatie niet goed

goed contact en goede hulp en advies.

Ik vond het super fijn, hele goede begeleiding en continu goede uitleg wat er ging gebeuren. Ik heb het echt als heel fijn ervaren.

Vriendelijke medewerkers .

Hele lieve tandarts die de tijd voor je neemt . Weet goed met kinderen om te gaan

Professioneel en Vriendelijk

De behandeling Implantologie ging best snel, Nynke is erg vriendelijk en ik voelde me op mn gemak. er was ook een vriendelijke assistente aanwezig. Ik weet uit vroegere ervaring dat narcoses en verdovingen minder (lang) effect hebben op mij, dus dit gaf ik aan, heb nauwelijks tot niets gevoeld aan pijn tijdens de behandeling, er is 1x extra verdoving bij geprikt, alleen laatste moment eventjes onderin de kin net na de behandeling. De reden hiervan was dat de verdoving al iets uit begon te werken, en nog voordat ik thuis was, (8min) was de verdoving merendeels al uitgewerkt, wat we niet hadden verwacht zo snel. Thuis kwam de pijn tevoorschijn dus meteen pijnstillers genomen, Ibru 600 tabletten geen suc6 met slikken te groot, meteen om laten ruilen volgende dag bij apotheek. voor Ibru bruis 600 daarvoor "Linn" Ibru Bruis 400 laten halen, omdat we verder niets "voldoende pijn verlichtend" hadden in huis. 1 zakje 400 werkte niet, 1,5 wel. 1e nacht slechte nachtrust dus slaap medicatie ingenomen. Volgende dag nam de pijn al af, inmiddels, eet ik soep, vla, ei, cornflakes, poffertjes (verzacht met vla of warme melk) zonder problemen voorzichtig. En spoel ik 2x ochtends en avonds met perio aid. PS: er zit een spelfout in de text onder aanbevelen JA/NEE: Wannee Beoordeel de volgende punten ---> Wannee

Naast aandacht voor gebit aandacht voor persoon

Periodieke controle en ze zeggen wat ze doen en goede uitleg bij de handelingen

zorgvuldig en rustig behandeld.

zorgvuldig en rustig behandeld.

Uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling!

Behandeling prima verlopen

Onderhoud gebit is belangrijk

Fantastisch

Heel erg prettig, wordt na je geluisterd en zijn heel kundig. Soms loopt de afspraak wat uit en moet ik even wachten, maar tja het blijft handwerk. Onder de behandeling wordt rustig gevraagd of het met je gaat en wat ze gaan doen.

Goede mondhygiëniste

Luistert goed en doet heel goed haar werk. Behandeld door Ellen Schuurman.

goed en vriendelijk

prima zorg, goede organisatie en vriendelijk.

Prettig en correct

Duidelijke uitleg prettig contact.

Vriendelijk en professioneel geholpen!

Vriendelijkheid professioneel

Voel me altijd gezien en gehoord, Veel vertrouwen in de kundigheid van deze praktijk!

Goed, zoals altijd

Deze keer geholpen door Charlotte, duidelijke uitleg/antwoord op m'n vragen

Heel goed.

Vriendelijk . Duidelijk .

Deskundig geholpen

Fijne tandarts en heeft haar werk goed gedaan. Goede uitleg gehad.

Gewoon altijd goed en vriendelijk geholpen.

Deskundig en betrouwbaar

Geen toelichting

Snel

Kon zeer spoedig en goed geholpen worden!

Klantvriendelijk

De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. De praktijkkamers zien er erg netjes uit met een goede stoel

Helder en duidelijk

Prima behandeling.

Luisterd oor, meelevend. Serieus genomen, en een gezellige toon. Alles voor over hebben dat ieder tevreden is. Toppers!

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.