Nynke is een goede en fijne tandarts. Stelt je op je gemak en vertelt precies wat ze doet!

Prima behandeling goed advies

Ontvangst en behandeling perfect

Het voelt als thuis

Bij Polder is iedereen vrolijk. Al bij de entree wordt je vriendelijk begroet. Je neemt plaats in de buurt wachtruimte en de een na de andere tandarts (assistente) komt binnen en mensen worden opgeroepen. Geen stress, geen angst, alles heel relaxed. Ook in de praktijk kamers nemen ze de tijd voor een praatje en leggen ze alles uit. Je zou bijna zeggen ik ga met plezier naar de tandarts. Als dat vroeger ook zo was geweest had ik nu met een stuk beter gebit rondgelopen. Maar ja vroeger was tandartspraktijk Polder er nog niet.

Correcte dienstverlening

Alles met zorg

Zeer duidelijk en deskundig.

Doel bezoek was kennelijk niet meteen duidelijk maar daarna een zeer deskundige begeleiding.

Vriendelijkheid

Ik werd prettig ontvangen, waardoor ik niet meer zenuwachtig was. Werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. En dat alles pijnloos. Geweldig!!

Geen opmerkingen

Goed in zijn werk minder in de communicatie

Erg gehaast te weinig tijd!

Technisch prima maar wel doorpakken en optijd beginnen.

Graag op tijd beginnen en niet teveel administratieve rompslomp. mag van mij doorpakken en niet iedere stap uitleggen. door tijdwinst kan je meerdere personen per dag helpen.

snel en goed geholpen , meedenkend

Kundig en vriendelijke medewerkers

Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk .Jammer genoeg ben ik nooit behandeld door een tandarts wel door kundige implantologen.

Duidelijkheid

Aardig personeel en duidelijke uitleg,

EEn hele fijne tandartspraktijk

Na een uitloop van drie kwartier was mijn bezoek zeer vriendelijk. Controle zeer correct uitgevoerd dit is zeker een compliment waard .

Dr Polder en ook zijn geweldige assistent ( uit Steenwijk)zorgen ervoor dat ik (bijna) van “tandarts trauma’ ben! Goed geholpen weinig na pijn,.

Goede eerste consult met duidelijke informatie voor vervolg behandeling

Doorgestuurd door mijn eigen tandarts naar de Endontoloog voor een meer specialistische behandeling Ik werd goed en vriendelijk ontvangen bij de balie en bij de behandelaar Goed geïnformeerd wat er moet gaan gebeuren en ook gelijk een begroting meegekregen

Goede tandarts.

Kundige en hele vriendelijke en lieve mensen

Kundige en hele vriendelijke en lieve mensen

Ik werd goed geïnformeerd

Altijd vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, jammer dat het soms wat uitloopt. Je wordt geadviseerd ivm behandelingen enz.

Vriendelijk personeel

Mijn afspraak ging prima. Niet erg lang gewacht voor de afspraak. Rustige tandarts, rustige assistente. Echter, deze afspraak werd zonder overleg met mij gewijzigd naar een andere tandarts en tijdstip. Aangezien ik erg bang ben voor de tandarts( trauma uit mijn jeugd) had ik de tandarts gespecialiseerd voor angstige mensen gekregen. Ik heb zelf contact gezocht met de praktijk om tandarts en tijdstip weer te wijzigen. En toen werd, na overleg, de oorspronkelijke afspraak weer hersteld. Ik begrijp dat de tandarts zich gespecialiseerd heeft naar een andere tak van de praktijk waardoor ze de "gewone" controles niet meer doet. Maar dan had ik graag telefonisch contact gehad over het wijzigen van mijn afspraak en niet via de mail!

Vriendelijke medewerkers.

Goede behandeling, maar erg lang wachten.

Met 2 kleine kinderen minimaal 20 minuten moeten wachten. Het zou netjes zijn als er tussendoor even iemand komt om te melden dat het uit loopt. Ik weet dat uitlopen van behandelingen erbij hoort, het is werken met mensen. Maar even excuses of iets is dan wel op z’n plaats. Behandeling zelf heb ik niets op aan te merken. Goeie uitgebreide controle met goeie communicatie.

Wat een superaardige en begripvolle tandarts. Goede behandeling en ze denkt heel goed mee.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.