Nette praktijk en goede behandeling.

Prettige medewerkers en goede behandeling.

korte controle en was prima geregeld met goede uitleg.

Erg tevreden

Gewoon heel tevreden

Hele goede service zeer vriendelijk personeel en zeer tevreden met het resultaat

perfect zoals ze me de laatste jaren behandeld heeft

gedurende de laatste jaren ben ik profesioeneel geholpen, heb er veel waardering voor

Goede behandeling

De uitleg tijdens de behandeling was duidelijk.

Zorgeloos

Deze week werd een implantaat geplaatst, waarbij ik gedurende de behandeling zeer goed ben geholpen door Nienke en helemaal geen last heb gehad van pijn. Na de behandeling heb ik hooguit een uur of twee wat zeurende pijn gehad aan m’n tandvlees en verder helemaal geen last meer.

Prima behandeling

ik ben zeer tevreden, over mijn behandellaar Mevr. Geertsma

prima geholpen

uitstekend

Kundig, vriendelijk, en snel

Uitstekend.

Goede info mbt het tandheelkundig handelen. Vriendelijk. Communicatief. Goed overleg mogelijk.

Weten dat je goed geholpen wordt

Deskundige hulp

Prettig

Vriendelijk en snel

Verrassend snelle aan de beurt. En het is altijd gezellig met Floor.

Patient vriendelijke behandeling Uitleg voor en tijdens behandeling Vriendelijk

Met veel aandacht en passie een zeer lastige vulling gedaan

Bij het vullen van een kies was van te voren al aangegeven dat het een hele lastige vulling zou zijn. Dat bleek ook en moest gedeeltelijk overgedaan worden. Maar het werd alle tijd genomen om het goed te doen en dat is ook goed geslaagd.

Ontzettend prettige en deskundige tandarts

Deskundig en goede uitleg. Goed geluisterd naar mijn vraag.

Professionele behandeling, denken met je mee, vriendelijk

goed en deskundig geholpen

vooraf duidelijk informatie gekregen. de behandeling verliep prima de nazorg was erg goed.

Vakkundig

Beetje jammer dat ik steeds een andere behandelaar heb, zes maanden geleden afspraak gekregen voor Nynke maar ging toch weer anders.

Nog nooit zo blij bij de tandarts weggegaan .

Ze stellen je op je gemak !! Vooral als je zelf heeeeel nerveus bent . Verdoving in druppel vorm ...was voor mij een geweldige ervaring.

Super goed

Heel fijn en vriendelijk geholpen. Dank je wel

Prima, aardig en kennis van zaken. Tandarts gaat snel en vluchtig .

Alle vertrouwen in de behandelingen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.