Vriendelijk

Vriendelijke en snelle behandeling

Uitstekend tandarts

Uiteraard is het nooit leuk of gezellig om naar de tandarts te gaan. Helemaal als je een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan. Echter meteen bij binnenkomst werd ik gerust gesteld door mevrouw Gutierrez en haar assistent. Alles werd rustig uitgelegd en doorgenomen. Alle tijd werd genomen om vragen te stellen enzovoort. Deze tandarts is echt een topper en is zeer goed in haar vak. Een dikke 10!

zeer deskundige behandeling

goede uitleg wat er gaat gebeuren

Degelijk vriendelijk en net

Waarom is deze beoordeling nog verplicht de uitvoering is bekend maar de kosten zijn nog onzeker e.e.a. heeft duidelijk met elkaar te maken.

Ondanks de nog niet afgestudeerde tandarts zeer goed geholpen

Goed behandeld, empatische arts, geeft goede uitleg en neemt de tijd

Uitstekende behandeling

Goed doordachte aanpak van de tandheelkundige problemen

Fijn 1e consult. Goed uitleg gekregen, er werd echt tijd voor me genomen. Leuk personeel.

Prettige behandeling en een plezierige tandarts.

Alles prima uitgelegd bij de voorbereiding van een implantaat.

Zorgzaam als altijd

Bij mondhygieniste Charlotte geweest, altijd erg prettig. Vraagt tijdens behandeling hoe het gaat, prettige sfeer, kundige behandeling en altijd meedenkend bij inplannen nieuwe afspraak.

Goed, maar m’n beugel vergeten

Mijn dochter ging voor t eerst mee en daar werd goed mee om gegaan dus dat was heel fijn. Mijn wensen werden vervult, ik moest hier en daar een tand bij slijpen. M’n beugel is niet naar gekeken dus dat is een top

Was prima!

Was mooi op tijd en verliep prima.

Positief

Zenuwachtig worden is absoluut niet nodig Allee perfect geregeld

Fijne mensen met professionele aanpak

Kundig en plezierig geholpen, de uitleg was duidelijk

Heel goed en duidelijk geholpen

Fijne tandarts die t duidelijk uitlegt

Expertise is vakmanschap prima behandeling

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijke uitleg.

Aardig en deskundig

Vriendelijk en vakkundig team, ook voor de kinderen

Tandartscontrole gebeurt door een mondhygiënist. Ook het vullen van gaatjes.

Ik vind het raar dat mij niet wordt verteld dat ik door een mondhygiëniste wordt geholpen i.p.v. een tandarts. Ook heb ik een tandarts in opleiding gehad en het voelde dat ik geen keuze had. Ik mocht nee zeggen maar ik voelde me voor het blok gezet. Ik heb aan de Telefoon al een paar keer aangegeven dat ik dat niet wil en toch wordt ik er iedere keer bij ingedeeld. De laatste keer Anastasia gehad. Was hier tevreden over.

Gezellig, vakkundig, meelevend.

Hulpvaardigheid en oplossingsgericht

De oplossing van mijn probleem was duidelijk aan gegeven echter de kosten van de behandeling waren niet in overeenstemming met mijn budget daarom heb ik van behandeling afgezien. De tandarts moet in het basis pakket en goedkoper worden.

Niet goed

Vorige controle werd me protesen even schoon gemaakt.en kreeg ik nog een kleine tanden borstel mee.Nu helemaal niets

Heel goed

Heel goede uitleg over wat ze doen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.