Lang wachten daarna niet per see vriendelijk ontvangen.

Ik moest erg lang wachten wat ik niet erg vond maar ik denk dat men wel dacht dat ik het erg vond. Hierdoor kwamen ze erg bot over. Misschien was het ook wel omdat het het einde van (een lange) dag was. Over het algemeen is het altijd goed en doen ze hun werk ook goed. De mevrouw achter de balie is wel altijd heel vriendelijk

Mooie praktijk

Hele mooie praktijk vriendelijk personeel de tandarts vond ik erg kundig legde alles heel goed uit.

Professioneel

Gebitsreiniging gehad bij mondhygiëniste. Stelde goede vragen, fijne communicatie ook tijdens behandeling en weer mooi resultaat, blij mee!

top

ga met een tevreden gevoel naar huis ,ook zeer een goed advies,

Correct en zorgvuldige behandelingen

vakkundig vriendelijk en correcte behandelingen

Deze tandarts is een tandarts die de tijd voor je neemt, je voelt je serieus genomen

Goede ervaring, neemt haar werk serieus en ook de patient, en hele duidelijke communicatie

heldere communicatie

er is mij duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren

Zeer tevreden.

Met zorg en correct behandeld.

Vriendelijk en Ervaren

Het is super handig niet alleen dat alles bij elkaar in 1 gebouw is gevestigd maar ook de locatie en vriendelijkheid en professionaliteit.

Mijn ervaring is goed ik vindt het alleen jammer dat je elke keer een andere tandarts krijgt

Tevreden patiënten

We zijn altijd erg tevreden over de professionaliteit en deskundigheid van Nynke. Bij vragen geeft ze heldere uitleg en ze neemt ook de tijd om de vragen te beantwoorden. Buiten dat is het ook gewoon gezellig! Een tandarts bezoek is op deze manier geen straf!!

Deskundigheid als handelsmerk

Zodra je de behandelruimte binnenkomt merk je dat alles draait om deskundigheid en efficiëntie. Er werd een prettige sfeer gecreëerd en duidelijkheid gegeven over het aankomende traject. Ingrepen bij een tandarts zijn nooit leuk maar dit helpt zeker om het beter tegemoet te zien.

Gezellig

Was zelf iets te laat maar was geen probleem Personeel is heel vriendelijk

Alle aandacht voor mijn behandeling

Wat mij opviel is dat er alle tijd voor mij werd genomen bij de afspraken die ik toe nu toe heb gehad, en in begrijpende taal mij werd verteld wat er ging gebeuren tijdens de behandeling. Ik voelde mij thuis. En dan ook nog na een ingrijpende behandelingen na de verdoving helemaal geen pijn.

Geweldig, zorgvuldig, zeer bekwaam, met verrassende en prettige nazorg!

Heel fijn om uitgelegd te krijgen wat de bedoeling is en tijdens de behandeling op te horen welke stappen er worden genomen etc. Een belletje de volgende dag (na een niet doorsnee behandeling) om te horen of/wat het effect is van de behandeling maakt dat je de betrokkenheid die al werd ervaren, nogmaals wordt bevestigd.

Prettig

Prettige sfeer tijdens de behandeling en duidelijke uitleg.

zeer tevreden

vanaf de eerste keer dat ik voir behandeling kwam voelde het goed. Dit is in de loop van de tijd ook waar geworden

Prima geholpen

Vriendelijk personeel, en nemen tijd voor de cliënt

Professionals !

Duidelijke communicatie voor tijdens behandeling. Helaas werd er een breuk in de te behandelen kies geconstateerd waardoor verdere behandeling is gestaakt

Prima behandeling en uitleg!

Ik ben al jaren erg tevreden en ook nu weer!

deskundige uitleg tijdens behandeling

Veel aandacht, heel prettig.

Goede behandeling, continu uitleg vakkundige endodontoloog

Was heel goed

Wordt goed voorgelicht

Gewoon top

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.