prettig

ik ben erg op mijn gemak gesteld.

Keurig

Alles werd heel precies uitgelegd en het is heel schoon allemaal.

Mijn gebit is top gereinigd veel aandacht aanbesteed en uitleg gegeven hoe je gebit behandelen

Snel geholpen

Ik kon de volgende dag terecht

Gehaast maar wel gedaan wat moet.

Het was erg gehaast en er werd niet (duidelijk) verteld wat er gedaan werd. Er is wel gedaan wat moest, hopelijk is het deze keer goed met de vulling.

Goed en snel geholpen

Heb een spoed afspraak moeten maken en kon gelijk komen. Werd gelijk de juiste werkzaamheden opgepakt en advies gegeven.

Prima geholpen!

Prettige, moderne praktijk met veel specialisaties en professionele behandelaars. Prima geholpen door tandarts Floor Vosmeijer. Lange behandeling werd rustig en met uitleg uitgevoerd. Floor houdt de patiënt daarbij goed in het oog en er is alle ruimte om zelf e.e.a. aan te geven. Hier wordt dan ook meteen en adequaat op gereageerd. Geen napijn ondervonden. Zeer tevreden!

Zeer vriendelijk en goede behandeling !

Tot nu toe goed

Goede uitleg en aandacht.

weer een goede controle

moest voor controle weer komen het boven gebit zit als gegoten Floor heeft een luisterend oor vind ik heel fijn de controle was goed over een jaar weer terug komen

Vriendelijke en kundige mensen

Al vele jaren kom ik in deze praktijk met mijn gezin. Meestal lopen de afspraken redelijk op tijd. Bij vragen word je vriendelijk te woord gestaan

Prima en duidelijke communicatie

Kundig en to the point in communicatie.

Goed, zoals je het ook mag verwachten

Goed geholpen tijdens mijn behandeling.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Positief

Prima geholpen tijdens deze behandeling.

Heel positief geholpen tijdens deze behandeling.

Professioneel, plezierig, op tijd

wachten wachten wachten

als je voor spoed komt en je nu nog moet wachten tot Mei, en het alleen geen pijn doet als je aan de medicijnen zit. De tandarts is geweldig, kan er ook niks aan doen met de wachttijd.

Duidelijk goed geholpen

Van begin tot einde behandeling goed en pijnloos behandeld. Elke stap werd uitgelegd

Ik ben doodsbang voor de tandarts en dit is niet mijn tandarts. Tussendoor gepropt met kiespijn, maar wauw wat een geweldige tandarts. Geduld, alles uitleggen een grapje. Voor mij een geweldige ervaring

Prettig

Ik was er voor een vernieuwing van bestaande kroon.

Fijne tandarts ervaring

Naar een tandarts gaan zal nooit mijn favoriete bezigheid worden, maar Floor maakt er de beste ervaring van die je kunt hebben. Ze is heel toegankelijk en empatisch, ze heeft goed door waar je behoefte aan hebt door goed te letten op de signalen van je lichaam. En het resultaat is perfect, ze heeft mijn onderkaak volledig opgebouwd, het ziet er prachtig uit door het perfectionistische werk van Floor, echt een vakvrouw. Ik ben heel blij met het resultaat en hoop dat als mijn bovenkaak ook gedaan is de gevoeligheid van mijn tanden minimaal is. Ik heb er jaren op moeten wachten, maar het is echt de moeite waard, ik ben je super dankbaar Floor!

Prettig !!!

Je wordt op een vakkundige, ontspannende ,serieuze, manier behandeld!!!

Efficient

Adequaat Vriendelijk Professioneel

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.