Geweldig goed geholpen

Bij praktijk Polder, gemeld voor een controle van de implantaten in de onderkaak, Daarbij is een fout geconstateerd gemaakt door de tandtechnicus, Deze fout snel, deskundig en adequaat hersteld.

Goed georganiseerd

Super specialistisch!

Zeer specialistische behandeling gehad van wortelkanaal. Totaal pijnloos en zeer ontspannen.

Punctueel

Zoals altijd bij mevr. Van Giffen: vriendelijk, nauwgezet, en zorgvuldig. Dat is ook de reden waarom ik na mijn verhuizing naar Groningen nog altijd bij haar in de praktijk ben.

Ik werd prettig geholpen

Prettig geholpen

Geen fysieke ontvangst maar een beeldscherm.

Vraag mij af of het ontbreken van fysieke ontvangst een oorzaak is van kostenreducering of personeelstekort.

Even anders

Kleinschalig gewend. In de wachtruimte veel beweging van de diverse assistenten

Prima behandeling

Controle duidelijk helder adequaat

Eerste keer

Deskundigheid!

vriendelijke en deskundig geholpen

Bijna leuk om naar de tandarts te gaan!

Kundig, vriendelijk, op je gemak, schoon, overleg, meedenken. Een fijne plek!

Bezoek prima, administratie minder

Dit is de tweede keer dat ik dit invul, dus er gaat wel iets mis. Ook heb ik nog steeds geen mail ontvangen voor mijn volgende afspraak. Ook dit had ik in de vorige vragenlijst vermeld. Administratief loopt het nog niet lekker. Vr gr Jeannette

prima behandeling

prima behandeling

heel goed

Al jaren is mevr. van Giffen mijn tandarts en ik vind haar geweldig. Ik hoop dat ze nog jaren mijn tandarts is.

Prettige en vooral ruime wachtruimtes. Ook de afspraak begon op de geplande tijd .

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Netjes en correct geholpen, ook vriendelijke assistente

Vriendelijke medewerkers.

Geen

Charlotte is een hele fijne tandarts neemt tijd voor je

Charlotte neemt de tijd voor je en gaat voorzichtig te werk dat vindt ik erg fijn

Correct behandeld, geen wachttijd.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Al vele jaren goede en deskundige hulp.

Uitstekende en persoonlijke benadering

Ik ben bij tandarts Mathijs van Giffen geweest. Heel deskundig en snel geholpen. Tandarts van Giffen is een buitengewoon vriendelijke tandarts die je meteen geruststelt en heel warm en vertrouwenwekkend overkomt. Het was mijn eerste keer bij tandartsenpraktijk Polder, maar ik ben blij dat ik de stap naar hen heb gemaakt. Het voorbeeld hoe een tandarts moet zijn.

Professioneel

WE zijn bij onze ‘’eigen’’ tandarts Karin van Giffen onder behandeling geweest en dat was als vanouds. Prima behandeling en verder geen bijzonderheden.

Prima behandeling

Altijd correct behandeld en duidelijk antwoord bij vragen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.