Prettige en vooral ruime wachtruimtes. Ook de afspraak begon op de geplande tijd .

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Netjes en correct geholpen, ook vriendelijke assistente

Vriendelijke medewerkers.

Geen

Charlotte is een hele fijne tandarts neemt tijd voor je

Charlotte neemt de tijd voor je en gaat voorzichtig te werk dat vindt ik erg fijn

Correct behandeld, geen wachttijd.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Al vele jaren goede en deskundige hulp.

Uitstekende en persoonlijke benadering

Ik ben bij tandarts Mathijs van Giffen geweest. Heel deskundig en snel geholpen. Tandarts van Giffen is een buitengewoon vriendelijke tandarts die je meteen geruststelt en heel warm en vertrouwenwekkend overkomt. Het was mijn eerste keer bij tandartsenpraktijk Polder, maar ik ben blij dat ik de stap naar hen heb gemaakt. Het voorbeeld hoe een tandarts moet zijn.

Professioneel

WE zijn bij onze ‘’eigen’’ tandarts Karin van Giffen onder behandeling geweest en dat was als vanouds. Prima behandeling en verder geen bijzonderheden.

Prima behandeling

Altijd correct behandeld en duidelijk antwoord bij vragen

Prima geholpen Karin van Giffen mijn eigen tandarts

Zoals altijd prima.Maar het de vragen lijst die ik kreeg slaat nergens op

Wachttijd is altijd heel lang

Helaas moet je vaak lang wachten voor je aan de beurt bent en als je dan eindelijk geholpen word. Moet je vaak ook weer in de stoel wachten op o.a. meneer polder

Vakkundig

Vertrouwd en prettig

Snel geholpen, heel erg vriendelijk

Top praktijk

Goede ervaring, niks te klagen. Alle medewerkers zijn vriendelijk en professioneel

Kundig en vriendelijk

Nymfa stelde zich netjes voor. Legt uit wat ze gast doen. Accepteert mijn keuzes die ik aangaande mijn gebit gemaakt heb.

Professionele en vriendelijke behandeling

Mijn behandeling voor een implantaat begon 9 september 2024. Vele keren later ben ik in het bezit van een prachtige tand, die zeer mooi in het gebit past door de juiste kleur en vorm. Elke handeling werd goed uitgelegd en soms ook getoond. Ik twijfelde over een implantaat., maar ik ben blij, dat ik deze keuze gemaakt heb.

Zeer goed geholpen

Uitleg is prima en uitvoering uitstekend !

Goede ervaring met deze tandartsp

prettige ontvangst en behandeling.

Even wennen aan een nieuwe omgeving

Na jarenlang in dezelfde tandarts praktijk gezeten te hebben, eerst bij Parré daarna bij van Giffen, was dit wel even wennen. Ik had het gevoel dat ik in een tandarts fabriek terecht gekomen was. Alles was wel strak geregeld, maar het voelt wat anders.

Fijne ervaring

Ben aan een wortelkanaal behandeling onder mijn kroon, uitstekend en vertrouwd geholpen op woensdag 26/2 door Mevr. P. Gutiérrez. KON NIET BETER!!

zoals al jaren ben ik zeer tevreden over de behandeling door Matthijs van Giffen

Fijne tandarts dhr. Van Giffen

Erg tevreden met onze tandarts

Goede deskundige behandeling in vriendelijke sfeer

Klantvriendelijk en ontspannen sfeer, een deskundige behandeling waarin tijd voor je wordt genomen en goede uitleg wat er gaat gebeuren of is gebeurd

Heel goed werk geleverd

Geweldig ontvangen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.