Zeer deskundig, vriendelijk en geduldig de tijd nemend voor uitleg,

Na controle ivm wortelkanaalbehandeling

Snel geholpen

Afspraak gemaakt vanwege kiespijn. Volgende dag goed geholpen.

Intake/second opinion was verhelderend

Na een twijfelachtig advies van mijn eigen tandarts een second opinion aangevraagd bij TP Polder. Heldere analyse, vlotte behandeling en offerte. Nu nog afwachten of behandeling en eindresultaat conform plan en toezegging gaan worden maar het vertrouwen is er i.i.g.

Super behandeling gehad door een geolied team

Geen pijn gehad en alles werd heel zorgvuldig uitgelegd

Correcte behandeling

Ik kwam voor de 1/2 jaarlijkse controle, en ben ontvangen en behandeld door Violet Dhahriya. Netjes en correct

Alles ging prima. Goede ontvangst voor de eerste keer

Goede en fijne kennismaking

Klantvriendelijk met een goede service

De service om bij niet afdoende behandeling de volgende contact op te nemen. Ik vond dat zeldzaam en zeker voor een tandartspraktijk.

Helemaal tevreden.

De tandarts kwam uit Afrika. Ik ben haar naam vergeten.

top

Nynke kan zich goed inleven in de klant , heeft humor en is deskundig.

Goede begeleiding en uitleg.

Goed geholpen en vriendelijke en goede uitleg. Alleen de tijd management kan beter. De laatste keer circa drie kwartier gewacht.

Nynke is een hele fijne tandarts!!

Heel erg tevreden over Nynke als tandarts, ook haar assistente is heel " prettig"!

Behandeling was goed

Goede behandeling

Prima en deskundig geholpen

Prima en deskundig geholpen

Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie wat er gaat gebeuren.

Zowel de tandarts als de assistentes namen ruim de tijd om het probleem in kaart te brengen. Gebeurde heel zorgvuldig.

goede behandeling door vakkundige mensen

Slecht op 16 september bij Anwar

Mijn onderprothese moest opgevuld worden bij Anwar , met grof geweld haalt hij de prorhese eruit ,waardoor een goede kies met vulling en al afbrak ,,kortom ik ben niet weg gegaan voor er een noodvulling inzat (doordat die kies afgebroken was ,had de prorhese geen enkele houvast meer in de mond ,zelfs met drinken ,laat staan kleine stukjes brood eten ,vloog de prothese dwars of uit de mond ,ook met lopen voelde je hem heen en weer gaan( ,kon volgens Anwar niet opgevuld worden ,omdat de kaak scheef naar binnen loopt ) ,De andere dag heeft Nienke hem gelukkig wel! opgevuld ,en moet er 27 september als nog een behandeling plaatsvinden om die kies te vullen ,en die prothese verder bij te werken Neem aan dat al deze extra kosten! voor rekening van de praktijk zijn! Ik had juist voor een plaatje gekozen ,omdat die kiezen nog goed waren ,dus was en ben hier ontzettend boos over Nu heb ik een afspraak voor 23 september ,voor aanmeten van een nieuwe boven prothese bij Anwar , hier zie ik als een berg tegenop na deze ervaring .Ik heb al een zeer moeilijke kwetbare kaak dus enige voorzichtigheid is wel op zn plaats .

Heel prettige persoonlijke en technische behandeling

Behandeld door Violet. Haar naam staat niet bij de laatste vraag hieronder.

Heel professioneel

Ik ben voor de behandeling uitgebreid geïnformeerd. Uitstekend verdoofd, voelde niets! De behandeling zelf was erg professioneel, ik had het gevoel in goede handen te zijn. Na de behandeling tijd om te vertellen wat ik nog kon verwachten van de behandeling. Iedereen erg aardig!

Prima, correct gedrag, geen gezeur.

Naam staat niet op de lijst van personeel. Nymfe. Veel vertrouwen in vakmanschap. Je bent in mijn ogen vakvrouw als je advies durft te vragen m.b.t. handelingen.

Snel geholpen

Supersnel geholpen omdat het direct nodig was. Heel fijn.

Vertrouwen

Ik zag heel erg tegen de behandeling op. Maar door de rustige en positieve benadering, en zeker door de uitleg van de behandelaar , de Polder, en zijn assistenten, verdween dit gevoel. Veel aandacht voor de eventuele pijnklachten tijdens de ingreep.

Professioneel en geduldig

Hebbes behandeling als er professioneel en vooral goed ervaren vooraf een duidelijke uitleg en ook tijdens de behandeling

Je wordt klantvriendelijk behandeld.

Snel geholpen volgens afspraak

Excellent!!! Vriendelijk en professioneel.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.