Tandartspraktijk van van hoog niveau.

Altijd een prettige, vriendelijke, persoonlijke en uitstekende behandeling!

goede tandheelkundig onderzoek gehad

De tandarts heeft een goed onderzoek verricht en de patiënt daarin goed "meegenomen".

Ben enorm goed geholpen door meneer polder. Heb mijn verstandskies getrokken! De na zorg en de behandeling is uitstekend gegaan!

Plezierig

Goed geholpen

Iedereen was erg aardig

Ik heb helaas eerst wel 20 minuten moeten wachten voordat ik aan de beurt was, toen ik aan de beurt was moesten we vervolgens op polder wachten, dit duurde ook weer zo’n 10 minuutjes. Ik weet dat het druk is en het daarom lastig is om niemand te laten wachten. De mensen waren wel erg aardig!

Heldere en duidelijke uitleg rondom orthodontie

Goede ervaring waarin ik mijn vragen kon stellen en ik duidelijke antwoorden kreeg.

stressvol

kaya is bij deze afspraak een beetje gestrest teruggekomen.kon de tandarts niet goed verstaan waardoor hij onzeker raakte.savonds een epileptische aanval gehad.

Vriendelijk geholpen en goed stukje werk geleverd.

Anastasia en haar, ik neem aan assistente, waren zeer vriendelijk. Ze had allemaal uitgelegd wat er aan de hand was en wat er ging gebeuren, ondertussen steeds vragen of het goed met me ging.

Heel fijn en kundig

Fijne uitleg en heel prettig geholpen

goed en duidelijk

prettig, voor zover je een tandarts bezoek kan noemen,... voldoet aan mijn verwachting.

Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Ik moest bovengemiddeld lang een beugel (3,5 jaar). Ik moest bij de controles vaak lang wachten op meneer Polder en ook in de wachtkamer. Dat vond ik jammer. Het personeel is echter heel vriendelijk, en als ik een keer een afspraak niet kon, dan was de receptioniste altijd bereid om te helpen.

snelle service in dit geval

fantastisch dat de brug van drie voortanden er ,s middags om 2 uur uitviel en dezelfde middag om half zes er weer in terug geplaatst en gelijmd is , hopelijk blijft ie weer 9 jaar zitten , bedankt voor de snelle service

Ze is leuk

De tandarts was een hele aardige vrouw.

Goede praktijk met veel deskundigheid

Wij zijn al 30 jaar bij deze tandarts. En mijn kinderen hadden deze praktijk ook als orthodontist. Altijd tevreden geweest.

Op tijd geholpen. En duidelijke uitleg!

Op tijd geholpen. Consult voor aligner beugel. Duidelijke uitleg gekregen! Assistente zeer vriendelijk..

Professioneel

Het is voor ons niet naast de deur maar hele professionele praktijk.

Vriendelijk en correct geholpen

Goed en prettig geholpen

alles verliep prima volgens afspraak.

Omdat enkele jaren geleden bleek dat een implantaat verwijderd moest worden en dit later tot complicaties kan leiden, wordt dit jaarlijks gecontroleerd om problemen voor te zijn. Voor mij erg geruststellend.

Goed.

Heel kundig als tandheelkundige,

Fijne tandarts

Tevreden.

Tevreden.

Tevreden

Goede communicatie Behandeling ging soepel in een gemoedelijke sfeer

Vriendelijkheid gepaard aan efficiëntie en hoge kwaliteit

Prettige mensen die je op je gemak stellen. Uitleg over wat er te gebeuren staat. Nagesprek en duiding van de x-foto’s.

Behandeling is naar wens verlopen

Uitstekend geholpen, veel uitgelegd, pijnloos, met maximaal resultaat!

Geweldig wat is zij goed!!!

Zeer kundig. Legt alles goed uit wat ze doet. Is erg beleefd en stelt je op je gemak. Is erg collegiaal tegen de assistente. Heel knap hoe deze vrouw de Nederlandse taal spreekt na pas 8 maanden in ons land. Petje af Lig graag bij haar in de stoel

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.