Kwaliteit prima

Zeer veel vertrouwen in de tandarts. Afstemming met assistente nog even zoekerig. Behandeling leed er niet onder. Aanduiding in wachtruimte mag duidelijker

Fantastisch

Zeer goede behandeling, voelde me in vertrouwde handen!

Had ik eerder moeten doen

Zag er vreselijk tegen op ,de prikken waren het ergst , de behandeling heb ik niets van gevoeld , er werd duidelijk verteld wat er gebeurde en nu is het even afzien de komende weken (het eten is wel een dingetje zonder gebit)

Gewoon goed.

Niet lang wachten in de wachtkamer, de planning is dus goed. Volgens mij een goede tandarts. Geeft duidelijke uitleg.

Goed, vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Zoals hier boven

Fantastisch

De sfeer was geruststellend; gecreëerd door alle medewerkers. Alle lof daarvoor. De behandeling deskundig..goed informerend wat er gebeurd. Ik kan iedereen de behandeling bij Polder aanbevelen.. Nagenoeg heb ik geen napijn gehad..alleen een blauwe kin.. Tip: de eerste instructie loopt niet in de pas met die ik meekreeg na de behandeling..o.a. het spoelen, de paracetamol inname en onduidelijk is ook wanneer/hoelang/of het eigen kunstgebit weer gebruikt kan worden. Want kauwen zonder die lukt niet en is vloeibaar eten dus een logisch gevolg.

Mijn ervaring is prima

Soms langere wachttijden en afspraken die weer worden verzet. Vriendelijk personeel. Prettig dat behandelaars aankondigen wat ze gaan doen

Prima!

Mijn tanden en kiezen zijn goed behandeld door Mathijs. Geen pijn meer en…. Het ziet er weer prachtig uit!

Altijd persoonlijke behandeling. Even vragen hoe het met je gaat. Dat is prettig.hoe het mrt

Prettige behandeling. Peroonlijke benadering.

Prima geregeld. Uitstekende service.

Sinds kort zit Karin van Giffen in deze praktijk. Prima tandarts.

Klasse vakmensen

Al vele jaren plezierig en prima !!

Deskundige advies

Ging met een vraag naar de praktijk en kwam terug naar huis met een deskundig advies

Tandarts oke. Wachttijd te lang

Meer dan een half uur moeten wachten voordat ik werd opgeroepen. Tandarts oke.

Nieuw maar toch vertrouwd

Na meer dan 50 jaar het beroemde pad afgelopen te zijn naar dezelfde tandarts, mocht ik nu voor het eerst naar Polder. Mijn ervaring was prima, fijn geholpen door Karin en assistente.

Vriendelijk, deskundig en een luisterend oor

Vlot geholpen en zeer deskundig behandeld aan een zeer pijnlijke kies. Nu geen pijn meer en een goed vervolgadvies gekregen. Zeer prettig in de omgang.

werden goed ontvangen en begeleid

staat hierboven al

Fijn om naar de tandarts te gaan.

Ik zie er niet tegen op om naar de praktijk te gaan. Deze keer kwamen twee behandelaars naar mij kijken. Iedereen was vriendelijk en er werd tijd genomen. Ik voelde me op mijn gemak.

Fijne behandeling

tevreden over behandeling

duidelijke uitleg en overleg van te behandelen ingreep

Goed werk, maar een half uur moeten wachten voor ik aan de beurt was...

Zie zin hierboven.

Zeer veel kennis aanwezig

Prima.

Goed en deskundig geholpen. Goede uitleg van de behandeling.

Vriendelijke ontvangst

Snelle indicatie en goede uitleg

heel goed

duidelijke uitleg, heel vriendelijke mensen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.