super

altijd super geholpen en goede uitleg wat ze gaan doen

Blij met resultaat.

Vriendelijke assistentes.

Uitstekende tandartspraktijk.

Goed geholpen.

Goed en op tijd controle beurt

Heel goed geholpen

Ben goed behandeld.

Snel geholpen top tandarts

Erg tevreden met mijn tandarts .lieve meelevende man die zijn vak verstaat.En ook al ben ik doodsbang ik ga altijd tevreden naar huis.

Vriendelijkheid en vakkundig

Vakkundig en vriendelijkheid

Vakkundig en vriendelijk

Een goed fijne tandarts

Mondhygiëniste

Ben super goed en vriendelijk gehandeld

Heel goed

Erg fijn om zo snel geholpen te worden als je kiespijn hebt!! Top

Prettige

Is prettig in haar benadering luisterde goed naar mij

Klantvriendelijk wordt minder

De praktijk was heel moeilijk telefonisch te bereiken, als je binnenkomt aanmelden via een scherm de balie medewerkers zien je niet eens binnen komen (of schenken er geen aandacht aan) Ook voor mijn zoon van 7 waren ze minder vriendelijk dan vroeger, blijkbaar is de beloning voor goed stil liggen in de stoel wegbezuinigd normaal mochten kinder een klein speelgoedje uitzoeken voor mijn zoon met autisme was dat erg belangrijk.

Goede controle en schoonmaak afspraak

Flink aan de prijs

Ik ben voor de eerste keer bij jullie geweest was eerst bij een tandarts in Klundert nu hier Wat mijn ontzettend tegenviel was de rekening 139 euro voor een stukje vulling maken Al eerder gehad toen was de prijs 78 euro in Klundert Dus tandarts in Zundert is goed maar ontzettend duur!!!!!!

Goed, vriendelijke, goede behandeling

Zie hiervoor

Heel goed

De ervaring met de mondhygiëniste is goed ze vertelden duidelijk wat ik moest doen aardige dame

Rustig

Vind de tandarts echt geen leuke bezigheid. Heb voor het eerst in lange tijd een gaatje laten vullen zonder verdoving. Ging op een rustige manier en als het niet meer zou gaan moest ik het aangeven. De tandarts en assistente kwamen heel beheerst en voorzichtig over.

Fijn controle bezoek gehad bij tandarts Ong. Een opmerking. De dames van de receptie mogen wel meer aandacht hebben voor de cliënten. Onderling hadden ze het druk en gezellig en dat was volgens mij niet werk gerealiteerd.

netjes en snel

Vlot en goed behandelt.

nette mensen en duidelijk

Duidelijk en efficiënt grholpen

Fijne mensen, prima advies

Stefania is heel rustig, en stelt me iedere keer weer op mijn gemak, zeer tevreden over haar

vriendelijk en kundig

alleen maar goed

Mijn ervaring was goed

Ben goed geholpen en op mijn gemak gesteld door ieder personeelslid

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.