Gewoon goed.

Netjes en vlot behamdeld

Ben wederom prima geholpen. Ditmaal door een nieuwe mondhygïënist.

Heel goed!!

Ik ben vriendelijk en vakkundig behandeld !!

alles perfect

aanmelden via een zuil, precies op de afgesproken tijd naar de preventie-assistente, veel uitleg en een prima schoonmaak gekregen, aansluitend de tandarts, allemaal vriendelijke medewerkers

zeer positief

goede uitleg, prima behandeling

heel goed.

Ik ben blij dat mijn tand weer keurig is.

Je kunt niet beter geholpen worden

Beste adres voor je gebit is hier

Correcte en vakkundige behandeling

Ik kon snel een afspraak maken om een loszittende en uitgevallen stifttand te laten herplaatsen. Daarbij correct en vakkundig behandeld.

Hier wordt ik fijn geholpen.

Goede uitleg en nooit twijfel. Tandarts Ong vindt ik heel fijn en duidelijk.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijke ontvangst en goede communicatie waarbij de tandarts ook luistert naar de patiënt.

Ik ben zeer tevreden

Hij neemt de tijd voor je en kontroleer heel goed

Wordt altijd goed geholpen

Onpersoonlijk

Onpersoonlijk.

uitstekend

ik werd goed tewoord gestaan, en werd door de tandarts uitstekend behandeld.

Goede tandartspraktijk

Goede dienstverlening en vriendelijk.

Zeer positief

Ik ben behandeld door een jonge mondhygieniste en ben zelden zo vriendelijk en behulpzaam behandeld dan door deze jonge dame. Ze legde telkens precies uit wat ze ging doen en gaf tevens nog een aantal tips voor het elektrisch poetsen van mijn tanden. Ze was feitelijk een vakantiekracht; wel eentje waar de trandartspraktijk heel zuinig op moet zijn en snel binnen moet zien te halen. Dank je wel.

Mijn angst voor de tanndarts verminderd

Mijn hele leven ben ik al met angst naar de tandarts gegaan, dus ook heel veel controles overgeslagen. Sinds ik bij deze tandartspraktijk ben aangesloten is deze angst veel minder geworden. Tandarts van Oers vind ik gewoon gezellig, in voor een grapje en hij zal de behandeling niet spannender voor me maken dan deze al is. Ook bij de preventie assistente voel ik me voortaan prima thuis. Qua persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid is ook heel veel gewonnen vergeleken met de praktijk van tandarts van Hasselt

goed en vriendelijk

Altijd vriendelijk

mijn gebit zit weer prima

Prima geholpen

Vriendelijke assistentes en tandarts.

Prima geholpen

Afgebroken vulling. Dezelfde dag nog een nieuwe vulling geplaatst.

prima geholpen

vriendelijke balie medewerkster, prettige tandarts en pijnloze behandeling door mondhygiënist.

vriendelijk en kundig behandeld

behandeld volgens afgesproken tijd en en er wordt naar je geluisterd en goed advies en duidelijk antwoord. Gelijk een dubbele afspraak bij Janny Buiks en Mike Ong

Voelde als een positieve behandeling

Vriendelijke en vakkundige behandeling, met goede uitleg en adviesen

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.