Door de regel goed alleen moet ik te lang wachten wanneer ik weer bij de mondhygiëniste terecht kan. Ik begrijp dat het lastig is voor jullie maar dat vind ik een minpunt.

In goed overleg met de tandarts komt het antwoord voor beide goed

Professioneel personeel

Goede begeleiding en prettige benadering door professional.

Ben nog niet geholpen

Ik kan er weinig over zeggen, moet nog definitief geholpen worden

Goed en netjes

Goede morgen Dit was goed netjes en vriendelijk. Dank je.

Op tijd, kort, eerlijk en goed! Klasse!

Behoeft geen nadere toelichting toch!

vriendelijk en behulpzaam

Duidelijk en begripvol

Fijne praktijk

Vriendelijke arts, korte wachttijd

zeer goed

snel, vriendelijk

In goede handen

Beide tandartsen en mondhygieniste waar ik door ben behandeld zijn kundig, vriendelijk, betrokken en meedenkend, evenals assistentes en receptionisten. Ik voel me altijd gezien, gehoord, en in goede handen waarvoor dank. Wellicht een aandachtspuntje is ruimte/ tuin rondom de praktijk, mijns inziens is deze erg verwaarloosd en vormt eveneens een stukje verantwoordelijkheid naar je community.

Vriendelijke bejegening.

zeer tevreden

goed advies

Wel oke

Helemaal prima. Wennen na een lange periode van een andere tandartsen praktijk.

Het wordt nooit een hobby van me, maar deze tandarts verstaat zijn vak.

Ik ga er met een gerust hart naar toe, ook al vind ik het een vreselijk vooruitzicht. De tandarts vertelt me wat hij gaat doen en stelt me zonder veel poespas op mijn gemak. Aanrader.

vlotte vriendelijke afspraak

mooi op de afgesproken tijd aan de beurt, en zeer vriendelijke tandarts met tijd voor een kort gespekje.

Goed geholpen

Vriendelijk ontvangen goed geholpen door tandarts

goed geholpen

Vriendelijk ontvangen Door tandarts goed geholpen

nu goed

Gebitsprothese gebracht ivm hoektand afgebroken, mijn moeder kan dat zelf niet meer. Vriendelijke telefoniste, goed en snel geholpen. Dit was een fijne ervaring, deze telefoniste is heel aardig

Uitermate goede behandeling

Zowel qua afspraken, als contacten en de behandeling is prettig en volledig prima.

Prima Tandarts

Altijd vlot geholpen.

Een vlotte controle.

Zie hiervoor.

helemaal in orde

zeer tot mijn spijt ben ik de naam van de behandelende tandarts vergeten dr. Ong?

Snel en goed

Het ging mooi volgens afspraak en de controle was snel en goed

Ik werd erg vriendelijk en professioneel geholpen

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.