Prettig geholpen. Alles keurig volgens afspraak.

snel en op tijd geholpen

Snel en op tijd geholpen

Ze zijn daar heel vriendelijk en rustig

Rustig en vriendelijk

Goed geholpen

Wordt altijd goed en professioneel geholpen

Ik werd goed ontvangen en respectvol. Zowel de tandarts als de assistente deden hun werk rustig en kundig.

ik werd vriendelijk ontvangen en daarna vakkundig geholpen en te woord gestaan.

Zeer Deskundig Voor spoed maken ze een plaatsje vrij

tenenkrommend

ik oordeel niet over de tandartsen zelf, maar het hele circus eromheen. zwaar irritant, twee receptionistes die het nog steeds erg druk hebben met privéverhalen, ik heb dit al eerder gemeld, maar er is nog niets veranderd! mensen aan de telefoon worden doodgewoon in de wacht gezet om verder te kletsen, zeer onprofessioneel. het kletsen gebeurt ook niet zachtjes, nee, je bent verplicht mee te luisteren. Over sporten en je bovenlijf moeten freezen (ik verzin het niet) en haarkleuringen, haren wassen e.d. ik zag op de aanmeldzuil dat ik een afspraak had bij een andere tandarts, NOOIT om gevraagd, en achteraf bleek dat dit ook niet de bedoeling was, aldus de tandarts. Waar zitten die meiden voor aan de balie? afspraken maken ze dus niet correct en voor de rest zijn ze alleen maar zwaar irritant!

Professioneel

Prettige praktijk, denken mee en kundige mensen

Eerste afspraak gehad, flexibele mensen en fijn in de omgang. Goede tandarts, echt top.

Zeer grondig

Zeer grondig en rustig alles nagekeken. Goede adviezen

vriendelijk, en mijn verhaal wordt serieus genomen

Prima geholpen

Erg vriendelijke medewerk(st)ers...

Prima behandeld

Prima behandeld.

Prima ervaring

Eerste keer op de praktijk met de kinderen.

De eerste afspraak was voor mij goed verlopen

Ik ben pas een keer geweest dus heb nog niet veel ervaring met de praktijk maar tot zover vind het prima en duidelijk

Vakkundig en grondig

Mijn gebit is in mijn ogen nog nooit zo grondig nagekeken. Rustig en beheerst gaat ze aan de slag en geeft goede adviezen.

begripvolle goede tandarts!

de praktijk zelf is gewoon, ik bedoel; niet super netjes. radiators oud/stoffig, dat ligt dus niet aan de interieurverzorgster

Deskundig en prettig in de omgang

Gewoon goed en prettig.

Positieve ervaring

Ze voelt de cliënt goed aan

Hoefde niet te wachten, snel en accuraat geholpen, nuttige adviezen

Geen wachttijd, snel en goed geholpen Nuttige adviezen

Prima tussendoor geholpen

Prima tussendoor geholpen

wennen!!!

Ik kwam voor het eerst in jullie praktijk, omdat mijn vorige tandarts ermee gestopt is. Heel fijn dat ik bij jullie terecht kon. Wat ik als vervelend heb ervaren is, dat ik geen kennismaking kreeg. De assistente stelde zich niet voor, en helaas de tandarts ook niet. Verder verliep het consult voor de eerste keer goed. Aanbevelingen kan ik nog niet maken, omdat ik nog maar een keer op consult ben geweest.

Omdat ik de gratis wifi mis, . hi hi. Groetjes Monique

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.