Vlot en goed

Onpersoonlijk, niet patientvriendelijk

Bij binnenkomst werd er door de balie medewerksters geen goedemorgen gezegd., waardoor ik zelf maar luid een goedemorgen heb geroepen. Zij waren druk aan het praten en gingen daar gewoon mee door, door iedereen te horen. Het ging over bepaalde mensen. Het zou helemaal erg zijn als er iemand in de wachtruimte deze mensen ook daadwerkelijk zou kennen. Verschillende andere patiënten stonden voor de balie waar zij toch enige tijd hebben moeten wachten voordat zij geholpen werden, want de dames praatten gewoon verder. Ook na mijn behandeling, die verder prima was, maar waarbij het wel een onpersoonlijke afsluiting was ( klaar, zoek het verder zelf maar uit) werd er door de balie medewerksters niet eens gedag gezegd.

Helemaal top!

Top personeel die allemaal precies weten wat ze aan elkaar hebben en wat ze doen. Mijn verstandskies was er in no time uit en ook dat was perfect gegaan. Toppers!

Een goede tandarts

Een hele fijne en zeer kundige tandarts ook voor angstige mensen zoals ik.

Goede uitleg

ervaring goed, rekening niet goed

prima ervaring van de behandeling bij de mondhygienist en controle ta.ndarts. MAAR ik zie net de rekening, daar is zo maar een dotje gedaan hoor. daar staat 7 x gebitsreiniging 5 min. het is zo gegaan afspraak eigenlijk om 13.00 uur maar werd pas om 13.10 binnengeroepen en stond om 13.30 weer buiten, dus dat is geen 35 min maar 20 min

Was prima

Viel me reuze mee

Jaren niet Naar de tandarts geweest en mezelf erg bang gemaakt. Nu er een tand af brak moest ik wel. Ik ben erg goed en geduldig geholpen door Mike. Ben nog steeds geen fan maar de drempel is iets lager geworden.

Zeer vakkundig geholpen

Ik werd heel fijn geholpen.

bekwame en vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers die goed uitleg geven over wat ze doen en de tijd nemen vragen te beantwoorden.

Goed geholpen en fijne sfeer

vriendelijk en deskundig

zeer positief

Heel tevreden

Goede controle, doet wat nodig is, legt goed uit, vriendelijk personeel.

Ging Prima allemaal.

Snel geholpen

Deskundige snelle controle van mijn gebit

Goed geholpen.

Snel geholpen en duidelijk

Zeer vriendelijk

Gewoon goed

Vriendelijk, persoonlijk, meedenkend en deskundig

Alles duidelijk.

Netjes behandeld en alles goed uitgelegd.

Geruststellend

Prettige ervaring

Vriendelijk, goed advies, legt goed uit wat ze gaat doen en waarom.

Vriendelijk, compleet en professioneel.

Eindresultaat is beter dan verwacht. En ik ben vakkundig en vriendelijk behandelt.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.