Goede hulp

Goede begeleiding

Ik ben goed op mijn gemak gesteld.

Ik was voor de eerste keer op controle bij tandarts Ong. Ben altijd heel angstig voor de tandarts, tandarts Ong wist me goed op mijn gemak te stellen. Hopelijk gaat het bij de behandeling ook goed.

Deskundige begeleiding

De communicatie alsmede de deskundigheid zijn prima in orde

Zeer goed geholpen

Zeer professioneel

Positief

Is nog moeilijk te oordelen. Het was de eerste keer. Hij heeft alleen mijn gebit bekeken. De wijze waarop voelde prettig aan.

Ok

Goed en vlot geholpen

Doortastend

Prettig

Locatie is rolstoel toegankelijk

Toegankelijk

Zeer fijne tandarts

Zeer fijne tandarts rustige man doet zijn werk heel precies dat hij nog lang bij jullie mag blijven werken

Vriendelijk ontvangen

Het was al zeker 50 jaar geleden dat ik een tandarts gezocht had. Angst was de grote boosdoener !! Ik ben bij jullie heel vriendelijk en begripvol ontvangen . Alles werd goed uitgelegd en ik werd op mijn gemak gesteld . Ik heb nu 2 nieuwe protheses zo blij mee !!

Goed hoor

Altijd goed geholpen en de tijden lopen op schema

zeer vriendelijk.

ze behandelen je goed en zeer vriendelijk.

Vakkundig geholpen.

Ik ben goed geholpen.

Prima ontvangst en prima behandeling.

Netjes te woord gestaan aan de balie en prima geholpen door Jan Willen.

Kundig en snel

Uitstekend, vriendelijk en deskundige controle

De afspraak was op tijd, de contacten vriendelijk en de controle prima.

Snel en goed!

Nog veel te gaan maar wij zijn op de goede weg

Kundig

Fijne tandarts

Tandarts Ong is een hele fijne tandarts, Altijd een praatje en stelt je zeker op je gemak. Heeft al heel wat werk en behandelingen verricht aan mijn gebit met een super goed resultaat. Geen pijn,duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Verder zijn de baliemedewerkers altijd vriendelijk en meedenkend over de eventuele vervolg afspraak en tijd. Ook de tandartsassistentes zijn vriendelijk en doen hun werk uitstekend.

Vriendelijke en deskundig

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door de assistentes. De tandarts is heel deskundig en kindvriendelijk naar mijn kinderen waardoor ze het minder spannend vonden.

Zeer goed ontvangst door een van de secretaresse's Claudia.

Goede uitleg door de behandelde tandarts welke route gevolgd wordt tav. de behandeling.

Goede ervaring. Wordt snel geholpen.

Wordt goed geholpen en bent snel ook weer klaar bij de tandarts.

Ontspannen leuke vriendelijk binnen kom

Vriendelijk goed professioneel Personeel

Kundig

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.