Ik ben zeer goed ontvangen

Ik ben goed geholpen en goede begeleiding en een leuke omgeving ik ben blij met mijn overstap

Vriendelijk en duidelijk voor informatie

Vakbekwaamheid is zeer goed, en informatief voor het eventuele plaatsen van een plaatje!

fijne ervaring

voor de eerste keer bij tandartspraktijk zundert. heel vriendelijk aan de balie tandarts heel vriendelijk met duidelijke uitleg

Uitstekend geholpen

Zie boven

eerste indruk was goed

Rustig en ontspannen

Behulpzaam en vriendelijk

Alles goed gegaan!!!

Vriendelijk ontvangen en goed behandeld!!!!

Ok

Ok

Zeer persoonlijk, aardig

Goede eerste indruk

Vriendelijke tandarts en assistente. Ze vertelden precies wat ze deden en waarom. Er werd tijdens behandeling ook regelmatig gevraagd of alles nog ok was.

Deskundig, vriendelijk,

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen bij mijn eerste bezoek.

Moderne praktijkruimtes en erg vriendelijke receptionistes, assistentes en tandarts.

Voor mijn plotse pijnklachten werd meteen dezelfde dag tijd vrijgemaakt voor een consult. Door iedereen erg vriendelijk behandeld.

alles is goed geregeld

alles perfekt

Heel goed..

Ik ben vriendelijk ontvangen. De behandelingen zijn maar wens verlopen.

Foutje bij afspraak.

Vrijdag 2 februari contact gehad met de praktijk i.v.m met een afgebroken kies. Er zou een afspraak ingepland worden voor 13 februari. Toen ik maandag 5 februari nog geen bevestiging had ontvangen weer contact opgenomen. De afspraak bleek niet ingepland te zijn. I.v.m slechte telefoon verbinding zelf langsgegaan bij uw praktijk. Bleek dat ik nu dinsdag 6 februari terecht kon. Al met al prima geholpen en bedankt.

Goede ervaring.

Vriendelijk en goede uitleg gekregen.

Prettige binnenkomst,gelijk aandacht.

Ik voelde me welkom.

geen enkele wanklank

voor mij de eerste keer, ik werd hartelijk ontvangen en mocht een vragenlijst invullen, daarna met een allerliefste naar de foto's, aansluitend de tandarts, twee afspraken gemaakt, allemaal digitaal, wel een bouwkundige tekortkoming, het luik onder de linoleum

zeer goed

Geweldige service ,klantvriendelijk personeel

Uitmuntend

Hele goede service en klantvriendelijk

Vlotte behandeling op afspraak

W

super

ik ben super tevreden over de ontvangst en de goede zorgen steeds vriendelijk en vooral er wordt een vakkundige uitleg gegeven welke behandeling men juist gaat doen

Vriendelijk en professioneel

Overgestapt naar deze tandarts omdat onze tandarts met pensioen ging. Fijn ontvangen bij binnenkomst en de controle en gebitsreiniging verliepen prettig.

Fijne behandeling

Altijd vriendelijk

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.