Vakkundig en prettig

Zoals altijd goed

uitstekend

goede uitleg

Alles goed

Alles prima, mocht toch een eerder afspraak krijgen voor de mondhygiënist. Kan goed mee omgaan met kindjes

Ik ben zeer te spreken over de behandeling

Ik ben zeer deskundig en met veel gevoel behandeld. Het resultaat is overweldigend. Bedankt!

Superfijn!!

Superfijn, vriendelijk en heel kundig!

Vriendelijke medewerkers.

Goed advies in een mooie praktijk.

zeer goed

snel en accuraat

Je komt er (bijna) voor je plezier!

Iedereen is altijd vriendelijk en ik ben zeer tevreden over de behandelingen, alleen jammer dat ik nooit op dezelfde dag bij tandarts en mondhygieniste terecht kan.

Behandeling 100 % meegevallen

Mondhygiëniste begeleidde me super, behandeling zeer netjes uitgevoerd.

goed maar de assistente die het nog moet leren heeft nog wat tips nodig

De tandarts is heel vriendelijk en legt goed uit wat er nodig is. De assistente , moest een foto maken maar deed dit zo ruw dat mijn tongriem beschadigd is. Later nam ze een kleiner plaatje. Er werd mij niet verteld dat ik moest "happen" voor een afdruk. Zonder enige uitleg werd dit in mijn mond geduwd. De echte assistente waarschuwde haar nog dat ze bij het happen voor het bovengebit de klant wat rechterop moest zetten. Ze deed dit niet. Een hele nare ervaring. Tip: maak contact met degene die behandeld wordt. Vertel wat je gaat doen en hoe lang dit duurt. Fijn als er na afloop even wat water wordt aangeboden daar mijn mond vol zat met blauw spul.

Prima en professioneel

zoals aangegeven zeer tevreden

Vriendelijk, geduldig, respectvol en vakkundig

Goed ingelicht, vakkundig werk verricht en goede nazorg.

Kundig en vriendelijk

Complexe behandeling prima verlopen. Geen 10 omdat uitleg beter kan. Tijdelijk plaatje (duur) was overbodig.

Netjes geholpen en gelijk tandsteen verwijdert

De tandarts is voor mij soms slecht te verstaan

Er is daar een tandarts de zeer bekwaam is maar soms moeilijk te verstaan is. Zij probeert Nederlands te spreken wat ik zeer knap vind maar het blijft voor mij soms moeilijk om haar te verstaan. En ik vind dat ze wel aan de top zitten met hun kosten werk is wel goed maar dit is een punt van aandacht Eerst bij een andere tandarts geweest die was aanmerkelijk goedkoper

Heel goed behandeld!

De mondhygiëniste heeft mij heel goed behandeld!!!!

Goede service, duidelijke uitleg, vriendelijk

Goed Jammer van de wachttijden (niet op de dag van de behandeling ) Maar om een afspraak te maken en te plannen

Nog steeds goede ervaring

Ik wordt daar door iedereen Harstikke goed geholpen

uitstekend

Behandeling zeer goed

Score speciaal voor Milaine

Milaine is fantastisch in het contact en het geruststellen van onze dochter met autisme! Ze krijgt een dikke 10!

Goede ontvangst met de juiste informatie to the point

Prettig en vriendelijk

Goed geholpen

Mijn vulling in voortand zat los en is netjes verholpen, en een week na m’n controle dus ook snel!

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.