heel prettig

prettig geholpen

vriendelijke en professionele dienstverlening

Als patiënt wordt je vriendelijk ontvangen en professioneel behandeld.

goede ontvangst, vriendelijke tandarts en assistente.

vriendelijk en heel tevreden

De naam van de tandarts weet ik niet 100% zeker meer. Wel dat ik heel tevreden ben over de manier van behandeling

Positief. Klantvriendelijk.

Fijne kennismaking,benadering, begrip en behandeling.

Vriendelijk en gastvrij ontvangen

Goed ingespeeld op 2 jarige dochter, zowel bij receptie als door de tandarts en assistente. Vriendelijk personeel

Aangename praktijk

Vriendelijke tandartsen en vriendelijk en behulpzaam onthaal.

Prettige eerste ervaring.

Goed.

Ben tevreden

Vriendelijke receptioniste Fijne tandarts Op afspraak geholpen

Afspraak keurig op tijd, geen onnodige wachttijd.

Hoefde nauwelijks te wachten. Vriendelijk personeel. Afspraak tandarts en tandtechnicus sloten keurig op elkaar aan.

Geweldig goed !!

Zeer deskundig daardoor vertrouwd geweldig in omgang met patiënt een dik punt boven de 9 !!

Snelle service

Kroon losgelaten…. Gebeld …. Heel snel gerepareerd! TOP

Fijne tandartspraktijk

Vriendelijk personeel.

Vakkundig, er wordt gehandeld in het belang van de patient!

Prima ,goede behandeling en uitleg

Prima controle en behandeling

vriendelijke ontvangst en kundig advies

vriendelijke ontvangst en kundig advies

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Jan Willem is een hele fijne tandartsu

Super snelle service

We hadden een afspraak om 3 u , waren er 15 min eerder en waren binnen 10 min weer weg

Hele fijne, recht voor de raap, mondhygiëniste. Mijn gebid is weer als nieuw nadat ik ben geweest.

Prima geholpen

Alles is volgens planning verlopen, met jet gewenste resultaat. (2 kronen geplaatst)

Duideliik goede uitleg

Goede uitleg

Voldoende aandacht

Op m’n gemak gesteld, alles duidelijk uitgelegd

goede service en vriendelijk perdoneel

ben goed behandeld. Kreeg goede uitleg wat men ging doen

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.