Goede praktijk met vriendelijke mensen

Ik ben een tevreden patiënt

n.v.t.

n.v.t.

Professioneel

Klant vriendelijk, behulpzaam, professioneel.

Fijn om snel terecht te kunnen

Er was een stukje van mijn kies,niet groot maar heel lastig.Je komt er altijd met je tong tegen.Toch voor de feestdagen nog terecht gekunnen.Helaas niet veel meer aan te doen maar wel glad gemaakt.

De tandartsen die ik tot nu toe heb mee gemaakt waren zeer vriendelijk en hebben mij goed geholpen Het bereik naar de assistente vind ik minder

angstig naar binnen gaan en lachend naar buiten.

blijft toch een dingetje nar de tandarts gaan maar hier valt het reuze mee.

Prettige benadering van professionals

Aandacht voor de patiënt, rustige benadering, goede uitleg, zorg voor patiënt.

Goed ontvangst en goede controle

Positief

alles netjes afgehandeld

Alles netjes af gehandeld (PS dit is wel de 2e de keer dat ik dit invul)

Goede behandeling en uitleg

Goed geholpen, vriendelijk en deskundig

Goed geholpen

Goed geholpen, geen lange wachttijd. Personeel is kundig

Keurig op tijd.

Snel en professioneel.

Mondhygieniste kan iets attenter zijn.

mijn ervaring was goed

ik zou het ook andere aan raden om naar jullie te komen

Vriendelijke, eerlijke tandarts.

De tandarts is alijd vriendelijk en eerlijk, eerlijkheid daar hou ik van. Tijdens het wachten in de wachtkamer had ik nog wel iets opgemerkt wat ik niet vind kunnen waar patiënten bij zitten. Een andere tandarts was het niet eens met zijn collega's aan de balie. De patiënt waar het over ging zat ook te wachten in de wachtkamer en de tandarts riep hard naar zijn collega's, dit is de laatste keer anders stop ik ermee en ben ik hier weg. Ik dacht zelf jeetje ook goeie morgen, het was nog maar 9:00 uur! Was wel blij dat ik hem niet als tandarts heb want had dan niet fijn in de stoel gelegen. Had dan waarschijnlijk ook mijn mond naar hem open getrokken waar hij mee bezig was. Dit wilde ik even kwijt zo ga je niet met mensen om.

Vriendelijk en snel

Fijne omgang, tijd voor me en snel en prettig .

Met aandacht en zorg voor de client/patient

Praktijk in vakmanschap

Ze zijn allemaal vriendelijk en luisten naar jou wensen. Zorgen dat je met een glimlach weer de deur uit gaat.

Goed en vriendelijk geholpen

Gemoedelijk

vlotte en duidelijke controle

start controle precies op tijd, vlotte en nette behandeling

Ik ben tevreden

Prettig behandeling door tandarts en assistente.

Afspraak stond al geruime tijd gepland. (halfjaarlijkse controle) Keurig op tijdstip opgehaald door assistente, tandarts stond al klaar. Snel en duidelijke controle

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.