Goede afspraken/communicatie en vakkundige behandeling

Goede afspraken/communicatie en vakkundige behandeling

Klantvriendelijk

blij dat de kies er uit was

Vond het heftig

Netjes en snel geholpen

Heel rustig en goede uitleg nemen de tijd voor je

Ze helpen je om rustig te blijven en leggen het rustig uit en stellen je gerust

Netjes vriendelijk en goed geholpen

Ik heb dit zo ondervonden

deskundig

Los van het feit dat ik er niet graag kom, ook niet voor een kopje koffie. Ik zie er telkens weer enorm tegenop. Maar eenmaal binnen wordt ik onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Heel professioneel en deskundig wordt ik geholpen. Klasse. En daarna wegwezen .......

ik ben tevreden

Ik werd goed behandeld en er wer rekening gehouden met mijn verleden.

Goed ondanks angst blijft telkens moelijk voor mij

Eerst even vermelden. Ik raak al in paniek bij woord tandarts dit uit eerdere ervaringen als kind.. Verschrikkelijk. Ik slaap al nachten slecht. Als ik weet dat ik op controle moet. Mijn ervaring bij binnenkomst is al prettig. Fijne ontvangst. En tandarts ook prettig. Fijn geholpen. Gerustgesteld... Heel fijn. Alleen nog maar tandsteen verwijderd... Maar tot nu toe prettig ervaren. Ben blij weer jaar van af ben. Zo erg zo bang altijd. Maar fijn geholpen. Bij vorige tandarts weggegaan wegens geen geduld en niet fijn geholpen

vlotte afhandeling

vriendelijke medewerkers en arts.

rustig en aangenaam qua ontvangst en zelfs qua behandeling

Wederom prima.

Tot nu toe uitstekend

Il heb gebeld en ben netjes geholpen

Duidelijk en alle tijd bij uitleg hoe het er voor staat met mijn tanden.

Goede uitleg

??

Kan beter.

Ik heb afspraak gemaakt met mijn kinderen. Bij de afspraak werd ik apart opgeroepen.

Top!

Zorgvuldig en vriendelijk behandeld

Wordt altijd heel fijn behandeld.

Ik denk dat het tandarts van Oers is die mij behandeld heeft ??. Tevreden over.

Aanpassen gebitsframe

OP zich ging het happen goed. Alleen het aanpassen ging enigszins ruw was pijnlijk en ik heb nog steeds last op enkele plekken van mij tandvlees.

Behandeling op tijd gestart door een vriendelijke en ongetwijfeld deskundige mond hygiëniste..

Prettig contact gehad en met een schoon gebit weer naar buiten.

heel fijn

bijzonder vriendelijk en houden rekening met mijn angst en het doet meestal niet veel pijn.

Snel, prettig en effectief.

Makkelijk afspraken maken, duidelijk in aanpak en prima behandeling.

Ik had het idee dat er tijd moest worden ingehaald

De controle gebeurde erg snel. Er werd ook niet gevraagd of er problemen waren. Ik was al een lange tijd, door omstandigheden niet ter controle geweest en meende best wel wat zwakke plekken te hebben. Maar voor ik het wist stond ik weer buiten met een afspraak bij de mondhygieniste met brief ter ondertekening waarop een bedrag voor de eerste behandeling stond. Een bedrag waarvan ik dacht potverdrie, als dat het uurloon van een mondhygienist is, dan heb ik altijd een verkeerd beroep gehad. En daarbij werd mij verteld dat ik tot eind januari moest wachten voor ik aan de beurt was. Daarnaast was het vreemd dat ik na de controle van mijn gebit ook een afspraak bij de mondhygieniste had staan. Maar de tandarts was al veels te laat en de mondhygieniste heb ik dus nooit meer gezien. En mijn volgende controle zou weer over een half jaar later plaats vinden. Dus mijn antwoorden hieronder zijn gebaseerd op de ervaringen van deze dag en niet op de voorafgaande behandelingen

Goede praktijk en fijne tandartsen en assistenten

ben prima geholpen

tevreden over mijn behandeling

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.