Nog steeds goede ervaring

Ik wordt daar door iedereen Harstikke goed geholpen

uitstekend

Behandeling zeer goed

Score speciaal voor Milaine

Milaine is fantastisch in het contact en het geruststellen van onze dochter met autisme! Ze krijgt een dikke 10!

Goede ontvangst met de juiste informatie to the point

Prettig en vriendelijk

Goed geholpen

Mijn vulling in voortand zat los en is netjes verholpen, en een week na m’n controle dus ook snel!

Professionele en vriendelijke praktijk

Goed ontvangen, professionele begeleiding. Duidelijke prijzen. Simpelweg goed!

Nauwkeurig

Mijn gebit was weer tip top, zeer goed gedaan

Geweldig geholpen

Prettige tandarts

Afspraak om 16.35 uur maar ondanks tijdstip konden we meteen doorlopen. Tandarts is ongedwongen, ook tegen de kinderen. Dit zorgt ervoor dat onze kinderen zich op hun gemak voelen. Tandarts is duidelijk en geeft tips.

Vriendelijk, vakkundig personeel

Vriendelijk personeel, vakkundig. Mooie wachtkamer

Goede en vriendelijke ervaring!

Goede en vriendelijke ervaring!

Gaat er met plezier naar toe , fijne mensen

altijd heerlijk, de uitgebreide reiniging van mijn gebit, zij stralen weer

nu 1 jaar klant bij deze praktijk en altijd vriendelijk, voorkomend en deskundig

Uitloop afspraak

Ik spreek om 08:00 als1eafspraak af als je dan pas tegen 08:30 aan de beurt bent klopt er iets niet volgens mij. Hierdoor een afspraak met een klant moeten verplaatsen helaas. Vervolgens een andere tandarts dan waar ik een afspraak mee had, dat was verder geen probleem en prima . Misschien had dit even aan de voorkant gecommuniceerd kunnen worden. In een bericht.

Klantvriendelijk, hygiënisch, kundig

Klantvriendelijk, hygiënisch, kundig

Easy going en toch professioneel

Easy going en toch professioneel

Gewoon goed.

Ik werd goed ontvangen er werd ook goed naar mij geluisterd En de behandeling was ook goed

Prettige persoonlijke en professionele benadering

Vriendelijk ontvangen, afspraak op tijd, meedenken voor passende oplossing

super leuke vrouw en goede kennis

oke

prima ervaring

Zeer goed en deskundig geholpen....

Wederom een prima ervaring bij Lou-Ella. Ze is rustig en vakkundig. Fijn om weer geweest te zijn.

Vriendelijk

Vragen werden duidelijk beantwoord

Korte wachttijd Vriendelijke behandeling

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.