Fijn, begrijpend voor de situatie

Erg vriendelijk ontvangst als nieuwe patiënt

Bij de receptie van de tandarts fijn ontvangen, duidelijke uitleg. Vervolgens bij tandarts assistente ook vriendelijk ontvangst en er werden duidelijke vragen en uitleg gegeven. Tandarts die vanuit andere behandelkamer kwam ook erg vriendelijk. Eerste indruk dus fijn.

Snelle service

Kon dezelfde dag komen voor t vullen van n afgebroken vulling. Tandarts stelde me op mn gemak en zei steeds wat ie deed.

Toppie alweer super geholpen . Alles bij elkaar een dikke 10

Prima werk!

Alles prima in orde.

Heel goed

Zowel Vriendelijk, hulpvaardig, tijd nemen voor de patiënt en soms wel tijd voor een grapje

Ik ben profesioneel geholpen en daarbij hele goede adviezen gekregen.

Heel goed geholpen

alleen aan de balie geweest, daar zeer vriendelijk geholpen

Snel vlot en goed geholpen

Vriendelijk en meedenkend

Heel erg vriendelijk en meedenkend. Niet gelijk op kosten jagen als daar geen reden voor is. Heb dat bij andere tandartspraktijken vaak genoeg gezien.

Goed behandeld

Op de afgesproken tijd aan de beurt. Heel snel gebeurd.

Goed geholpen

Behandeling goed gegaan

Alles was prima

Ik kwam binnen, de tandarts inspecteerde mijn gebit, er is tandsteen verwijdert en ik mocht weer weg. Alles verliep soepel

Prettige sfeer

Fijne mensen zoals ik al schreef een fijne sfeer.

Oke

De behandeling was gewoon oke.maar ik vind dat ik een factuur krijg van stukje trekken die waren blijven zitten.van een tand die die bij jullie getrokken was niet oke .normaal is het jullie taak of er alles uit is . is mijn mening.groeten adrie

Ben goed geholpen

Altijd vriendelijke mensen

Snel

Ik was snel aan de beurt, de behandeling ging snel, waardoor ik ook weer snel kon gaan werken.

Professioneel en duidelijk!

Gewoon duidelijk, professioneel en zeer vriendelijk!

Gewoon een fijne tandarts

Vriendelijk en bekwaam

aan te bevelen bij anderen

Onze ervaring is door de behandeling van de tandarts en zijn assistenten geweldig te noemen, de afspraak voor volgend jaar is weer vastgelegd, Deze beoordeling geld ook voor Mw. H J Vette- Hofman

Vriendelijk en goed

Zie boven

Ik wist niet wat er gebeurde.

Ik moest mijn verstandkiezen laten trekken. Ik ging liggen in de stoel en ze deden van alles in mijn mond maar had geen idee wat er gebeurde ze vertelde er niet bij ik ga nu verdoving plaatsen. Ik had dat wel fijn gevonden om meer uitleg te krijgen. Het deed geen pijn of iets maar had het toch wel fijn gevonden.

Heel geduldig.

Enorm fijne ervaring. We mochten meteen met 5en naar binnen (papa/mama/3kids). De tandartsassistente was enorm lief en rustig. Ze nam alle tijd voor je. Toen de tandarts kwam, richtte hij zich ook erg liefdevol toe naar de Kids (zijn erg jong, eerste keer). Ze durfden ook in de stoel te liggen en hij ging de tandjes tellen. Geen angst dus voor in die 'enge' stoel. Wij zijn erg blij hiermee. Geen drama verhaal met jonge kinderen over de enge tandarts, wij gaan met plezier :)

Heel erg behulpzaam, geïnteresseerd en vriendelijk

Helaas moet ik overstappen op prothese ben van mondzorg zevenbergen nu overgestapt naar zundert waar deze tandarts ook werkzaam is. Hij stelde mij echt gerust en nam de tijd ook om alles goed uit te leggen samen met zijn college. Voelde erg op mijn gemak ook zeker de mevrouw die achter balie zat erg behulpzaam en vriendelijk

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.