netjes en vriendelijk geholpen

Spoedbehandeling voor niks

Deze week 2x spoed moeten ondergaan. Ivm ontsteking onder kies. Eerste afspraak zelfde tandarts als laatse keer in april. Toen 10dgn zware pijn. Deze x wederom, antibiotica, geen pijnstiller voorgeschreven en weg gestuurd, moest afspraak maken voor een week later. 2e afspraak van donderdag jl. effectief

Periodieke controle uitgevoerd. Op afgesproken tijdstip , alles was prima in orde.

Heel vriendelijk en geduldig geholpen

Ik zie telkens weer op tegen het tandartsbezoek,maar mevrouw aan balie en assistente waren zeer vriendelijk.Assistente legt ook alles goed uit,Bij tandsteen verwijderen heel voorzichtig te werk gegaan,erg fijn aangezien ik hier in jullie praktijk hele andere ervaringen mee heb.. Zo kan het dus ook!Erg fijn!En tandarts Mike is ook altijd vriendelijk en vrolijk,dat stelt je echt gerust.Kortom,dit was een hele goede ervring voor mij

Wij waren zeer tevreden over het onthaal en jullie vriendelijkheid en goede behandeling Mvg Mariette Baplu

Vriendelijk

Snel aan de beurt, vriendelijke benadering, uitgebreide uitleg en weer snel klaar

Klantvriendelijk en professioneel

Goed en deskundig.

Prettige ontvangst, Dr. Ong is kundig en prettig in de omgang, dit geldt ook voor de mondhygiëniste die mijn gebit heeft gereinigd.

Keurig en ontspannen behandeld

Zie boven

Ik was snel klaar als was goed dat was ook fijn ze zijn heel vriendelijk ik heb geen klachten groetjes marleen van Hasselt

Zeer positieve ervaring

Ontspannen en vakkundige behandeling. Alles wordt duidelijk uitgelegd !

snel geholpen.

Vriendelijkheid en deskundigheid.

Geen bijzonderheden bij halfjaarlijkse controle & tandsteenverwijdering.

Snel geholpen en flexibel

Ik had last van mijn kies, kon snel terecht en is goed en snel verholpen

Behulpzaam en Flexibel.

N.v.t.

Zeer goed.

Vriendelijke tandarts die zijn werk goed doet: mijn voortanden zijn weer mooi.

Uitstekende service

Professioneel, vriendelijk en vooral de juiste tijd van de afspraak.

Prettig en geruststellend

aardig en goede servicr

Beetje onpersoonlijk benaderd door de tandarts

Bij de balie vriendelijk en netjes behandeld Maar de tandarts was zo onpersoonlijk en zeker heel kortaf!! Geen fijne tandarts.!!!

Adequaat geholpen

Adequaat en snel geholpen door mondhygiëniste en tandarts.

Gewoon prima Duidelijke uitleg gehad

Fijne praktijk

Wordt goed ontvangen en er wordt de tijd genomen voor je. Geen slechte ervaringen gehad

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.