attent

prettig contact en er wordt goed meegedacht met het verplaatsen van een afspraak.

Menselijk en duidelijk

Gemoedelijk en duidelijk behandeld,

Heel goed geïnformeerd en behandeld

prima geholpen

Er was een stuk kies afgebroken. Kon vrij snel komen. De kies kon gered worden.Er zat nog een zwarte vulling in die vervangen is door een witte. Heb tandarts Jos een compliment gegeven voor zijn vakmanschap. De kies ziet er fraai uit.

Altijd correct en vriendelijk

Altijd zeer goed

Wederom zeer goed met een hele goede mondhygiëne ;)

Met geduld, zorgvuldig , vriendelijk en proffessioneel geholpen.

Goed.

Helemaal goed.

Fijne tandarts en zeeeeeer nauwkeurige en vriendelijke mondhygiëniste.

Vriendelijk professioneel

Zie boven

Goede behandeling

Zeer tevreden en een goede behandeling.

Vriendelijk

Ik ben erg bang en de tandarts en mondhygiëniste houdt hier rekening mee.

Goed, snel en perfect geholpen

Altijd fijn dat er wordt aangegeven wat er gaat gebeuren en dat daar overleg over is.

Deskundig en vriendelijk

Fijne tandarts

Lekker mijn gebit weer in orde!

Kundig en medemenselijk

Ben goed en vakkundig en tevens medemenselijk behandeld. Sfeer was ontspannen

“ Gewoon, gewoon heel goed”

“ Gewoon, gewoon heel goed” Omdat deze praktijk niet zo massaal is, is er alle rust. Je wordt dan ook lekker vlot behandeld. “Jos moet blijven!”

Zeer Goede zorg en uitleg

Zeer Goede zorg en uitleg

Prima geholpen

Altijd gespannen maar gedurende de behandeling gaat het goed .

goede ervaring

vriendelijke en goede behandeling

Een goede ervaring

Zeer vriendelijk

Matig

Assistente werkte haastig, had het gevoel dat het afgeraffeld werd.

Heel goed

Uitstekende behandeling

Kundig

Ondanks de behandeling prettig

Eerste kennismaking is goed

Ik was nog geen klant, maar ik kon dezelfde dag nog een eerste intake krijgen. Er werd de tijd voor mij genomen om de behandeling die in het verschietligt uit te leggen. Zelfs mocht ik meekijgen op de rontgenfoto. In ca2 wekeneen afspraak. Dat is sneller dan bij de ordentoloog. ( 3 maanden) en nu dicht bij huis naar de tandarts. Hans

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!