Top behandeling

Goede uitleg, goed geholpen, pijnloos.

erg goed

het was voor mij een grote stap om te doen. ik vond dat ik goed ontvangen werd. Ook kwam ik een week te vroeg op mij nacontrole door een fout van mezelf maar toch hadden ze even tijd gemaakt hiervoor.

Vakkundig,Vriendelijk

Prima!!!

Prima gegaan!

Altijd goede ervaringen

Prima ervaring met uitleg

Persoonlijke benadering. Fijn dat de tandarts uitlegd wat hij doet en wat je kunt verwachten. Concreet, snel en goed.

Prettige ervaring

Vriendelijke ontvangst, ontspannen op de stoel. Uitleg tijdens de behandeling/ controlle. Uitgebreide uitleg als je vragen hebt.

Moest wel iets langer wachten, maar verder geen klachten..

Ik heb geen angst meer

Was als de doods voor de tandarts. Door dit team van specialisten, ben ik na jaren angst dus niet meer bang. Raad het iedereen aan die huiverig is voor de tandarts.

geweldig

Ik kijk weer uit naar de volgende controle.

Prettige omgeving, vriendelijke behandelaar

Behandelaar houdt rekening met angst of andere problemen!

Professioneel, gemoedelijk en laagdrempelig

Een tandartsbezoek is nooit leuk, maar toch voelt het hier altijd goed. De gemoedelijke sfeer helpt daar bij. Weer uitstekend geholpen en precies op het moment van de afspraaktijd aan de beurt.

uitstekend

prettig

Vriendelijk

Vriendelijke, professionele snelle service

Zeer goede en snelle behandeling

In een woord; snel gedaan.

Controle werd snel gedaan. Rustig en beheerst

Zeer vriendelijk

Prettig

Prima niks op aan te merken

Ook de mondhygiënist deed het heel rustig en fijn waardoor ik minder pijn heb ervaren dan anders

20 minuten later dan de afspraak

20 minuten wachttijd vind ik lang

Geen angst voor de tandarts bij tandarts Bas!

Bas onderzoekt nauwkeurig mijn gebit en geeft goede uitleg. Hij is rustig en begrijpt waar ik bang voor ben. Wanneer hij vertelt wat er aan de hand is en wat een behandeling inhoudt, verdwijnt mijn angst.

Fijn en goed georganiseerd

Zie bovenstaande

Snel en goed geholpen

Kon meteen terecht nadat tand was afgebroken

pico bello

snel en doeltreffend

Heel goed geholpen

Na constatering van een gaatje werd dit gelijk verholpen

Alles perfect verlopen

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!