Uitstekende kwaliteit en dienstverlening

Heel vriendelijk en sympathiek. Je voelt je er thuis!

Altijd gezellig!

Al jaren niet voor mijn plezier naar de tandarts..wie wel? Maar bij Jos en zijn assistentes is het altijd gezellig. Maar veel belangrijker, Jos is snel, zeer vakkundig! en vriendelijk. ga zo door!

Aandachtige behandeling.

Snel, betrouwbaar en vriendelijk!

Wat een fijne tandartspraktijk! gewoon alles goed geregeld en netjes op tijd.

Geweldige behandelaar!

De behandelaar is top! Het pand echter is wel echt wat gedateerd.

Goed geholpen

Prima behandeling door mondhygiëniste.

Vriendelijk

Personeel is super vriendelijk en deskundig.

heel goed

Heel fijn geholpen met het verplaatsen van de afspraak voor mondhygieniste. Ook dat ik altijd even kan bellen voor advies.

Rustige omgeving om te wachten

Prima praktijk

Accuraat en vriendelijk

Ik word vriendelijk en snel geholpen. Er wordt zorgvuldig gekeken en behandeld naar wat ik ervaar.

Zeer goed behandeld

Goede uitleg en behandeling.

Snelle-, vriendelijke en vakkundige benadering

Snelle-, vriendelijke en vakkundige benadering

Vriendelijk en prettig

Is een fijne tandartspraktijk waar ik al jaren tot volle tevredenheid geholpen wordt.

Vriendelijke benadering, kindgericht, goede zorg

Heel prettige ervaring. Vriendelijke benadering, kindgericht en goede zorg door zowel de assistente als de tandarts! Mijn kinderen vinden het door deze benaderingswijze heel leuk om naar de tandarts te gaan en vinden het leuk om in de stoel te liggen.

Fijne praktijk

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts Jos

Als altijd heel tevreden

Een vriendelijke en kundige tandarts die goed luistert naar de patiënt en zijn advies daarop afstemt. Een al even vriendelijke mondhygiëniste die haar werk met plezier en dus grondig doet.

Heel erg fijn geholpen

Ik was ernstig in Paniek en angstig. Er werd alle tijd voor mij genomen om mij gerust te stellen. Zat ook nog een beetje humor tussendoor. Erg fijn en professioneel

Fijn geholpen, op je gemak gesteld

Goed, geen bijzonderheden. Altijd duidelijk en eerlijk.

Goede vakmensen

Goed advies draaien er niet omheen.

....

Goed geholpen

Heel erg fijn, zeer aangenaam.

Vriendelijke ontvangst. Heel erg fijn geholpen en goed behandeld. Heel prettig en professioneel.

100% tevreden

Aska is een hele kundige behandelaar Vriendelijk , correct , houdt rekening met de kleine details. Denkt mee en geeft goede adviezen. Ik voel me helemaal op mn gemak , ze is rustig en neemt de tijd. Hoop dat ze nog heeeeeel lang blijft.

gewoon goed en prettig behandeld , goede communicatie

gewoon goed en prettig behandeld , goede communicatie

Top behandeling

Goede uitleg, goed geholpen, pijnloos.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!