Very nice team!!

It was a short experience but very pleasant. Very nice team and friendly. They explain everything very carefully and easy way to understand and they have the answers for your questions. I highly recommend Shanice if you need to do some hygienic treatment. Sadly I’m moving and I won’t be able to keep treatments with them.

Prima duidelijke info

De aangebrachte gel/lijm op tandvlees hielp niet

Super treatment

Afspraak is afspraak dus niet wachten en gelijk vakkundig geholpen met de nodige uitleg,

Hele goede ervaring

Rustige en geruststellende benadering. Was controle afspraak. Duidelijke uitleg over de staat van mijn gebit, en hoe de lichte vervolgbehandeling over een maand er uit zou gaan zien. Kom dus graag weer terug. Mvg Mw Y Lassauw

Vriendelijk

Aardige medewerkers die geduldig met je omgaan

prima tandkundige dokter

ze heeft me geweldig geholpen bedankt weinig pijn bij koud water drinken geweldig bedankt dokter

Normaal

Als gewoonlijk

Prima geholpen

Altijd goede service en goed advies.

Deskundig vriendelijk begripvol

Iedereen is heel vriendeijk en behulpzaam. Assistentes en tandarts weten waar ze t over hebben. Allemaal zeer deskundig. Heel spijtig dat Ron met pensioen is nu maar Annabel doet zeker niet voor hem onder. Top praktijk. Ik kom hier al 41 jaar.

Zeer goede ervaringen

Zeer goede ervaringen in het verleden gehad en ook nu met de nieuwe lichting (jongere) tandartsen. Enige "kritiekpunt" die ik heb als daar al spraken van is dat de behandelingstijd bij mij (als lastige patiënt) altijd uitloopt en dat daar niet altijd rekening mee wordt gehouden. Dit betekent dat ik dan meerdere keren moet langs komen. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven. De afgezwaaide tandarts(en) kenden mij en uitloop was daardoor geen probleem.

Gewoon goed!

Fijne praktijk, goede tandartsen en assistenten. Ik ben al lange tijd patiënt bij deze praktijk en zal er waarschijnlijk ook nog lang blijven ondanks dat ik verhuisd ben. Fijne paasdagen! Groetjes Peter.

Bijna 2 x afgezegd

2 x afgezegd

Vriendelijk maar door uitloop veel te lang wachten

Anderen gingen ook nog eens voor hoewel ze later dan mij aankwamen. En ik was 5 minuten voor de afgesproken tijd.

Vriendelijke sfeer

Goede ontvangst en fijne uitleg.

Bezoek betrof jaarlijkse controle/bezoek mondhygiëniste en behandeling was als altijd prima

zoals altijd gewoon goed geholpen/behandeld

prima werk

uitermate goed onderhoud. complimenten voor Liesbeth

goede en duidelijke behandeling

nvt

De tandarts vind ik goed en meelevend alleen de assistent komt heel knullig over

Positief.

Ik heb geen slechte ervaringen met het team. Na mijn laatste bezoek, ben ik weer up to date.

Geweldig en proffesioneel

Na jaren Ron (pensioen) als tandarts te hebben gehad nu een jonge frisse nwe tandarts waar ik heel tevreden over ben.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door mondhygiëniste

Fijn persoonlijk contact gehad.

Mijn ervaring was heel slecht

Receptie was onbeschoft

Altijd klantvriendelijk

Al zit het tegen, de tandarts blijft rustig

Heel erg positief, fijn en vertrouwd zoals er met mij is omgegaan.

Normaal ben ik best nerveus voor naar de tandarts, maar ik ben bij u op de praktijk snel gerust gesteld en vrij ontspannen wat heel erg prettig is.

Mijn ervaring was heel goed

Wij waren goed geholpen. Vriendelijke en behulpzame personeel.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.