Ik ben zeer tevreden .

Ik ben zeer tevreden over de service , c.q. de behandeling . Ik kon er vrij snel terecht ondanks het feit dat ik lange tijd niet in consult was geweest .

Zo goed

Om dat ik erg bang ben en dat hier gaan ze er goed mee om

Professioneel, accuraat en zeer vriendelijk

Al tien jaar ben ik vaste en trouwe klant van Tandheelkunde Nellestein

Fijne tandarts

Ze leggen goed uit wat ze betekenen voor heel fijn gr denny

personeel altijd vriendelijk en attent

personeel altijd vriendelijk en attent en alles volgens de vastgestelde tijden

Prima praktijk

Ik zit al jaren bij deze praktijk. Je wordt goed geholpen en iedereen is heel aardig. Ook de openingstijden zijn fijn. Complimenten!

Vriendelijk, deskundig, nemen de tijd

Werd door een waarnemende spaanse tandarts Johanna perfect pijnloos geholpen. Ze nam de tijd. Legde veel uit. Heel lief. Mijn eigen tandarts Ron gaat helaas met pensioen. Maar zij is echt een aanwinst in het team. Ik hoop dat ze blijft.

Prima.

Zeer deskundige tandarts; goede sfeer. Kortom: positieve ervaring.

Prima, alle aandacht gekregen

Prima, alle aandacht gekregen

Perfect.

Perfect!

Bij Giovana een goede behandeling gekregen! Erg voorzichtig bij de behandeling en dus een prettige ervaring. Mijn dochtertje was ook blij met de behandeling! Giovana legt goed uit wat ze gaat doen en waarom.

prima behandeld

uitstekend behandeld door de mondhygenist

Altijd oke

Ben goed behandeld zeer goed is mijn gebid gereinigd

Prettige omgeving

Wordt goed uitgelegd was ze doen of wat er aan de hand is.

Klant vriendelijke

Een positieve ervaring

Perfect as always

Professional great service

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Prettig.

Aardige mensen. Prettige sfeer.

Was goed

Goede zorg

De behandeling zelf is prima verlopen. Personeel is vriendelijk en professioneel. Ik heb helaas nog wel veel na pijn dus ik moet deze week weer even bellen.

Weer een prima ervaring met mondhygiëniste Liesbeth, ondanks dat ik erg tegen de paradoxale behandeling opzie kan zij mij altijd op mijn gemak stellen. Ook geeft ze goed advies hoe je tandvlees en je pockets te behandelen zodat het ook werkelijk effectief is.

Verrast

Ik was verrast om tijdens het bezoek een heel ander team te zien en daar waren wij niet van op de hoogte voor patiënten die het Engels niet of nauwelijks beheersen is dat nogal een lastig punt

Prima vullinkje.

zodra iets verplicht is, neig ik tot afhaken

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.