Prettig en vakkundig geholpen

Goede samenwerking tussen tandarts en assistente en dat geeft een goed resultaat

Was een fijne kennismaking met onze nieuwe tandarts

Eerste kennismaking met onze nieuwe tandarts Krishan vond haar heel vriendelijk en ze stelde mij meteen op mijn gemak wat voor mij die angst heeft voor de tandarts heel belangrijk is een prettige ervaring ik ging met een goed gevoel weer naar huis. Met vriendelijke groet Magda

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Omdat na bijna 30 jaar onze vertrouwde tandarts vertrok hebben wij sterk getwijfeld om naar een andere praktijk te gaan. Uiteindelijk hebben gekozen te blijven en kregen we tandarts mevrouw Shruthi Krishnan toegewezen. Ze is heel empatisch en nam de tijd om alles goed met ons door te nemen. Omdat mijn kies was afgebroken en daarvoor geen tijd was ingepland, heeft zij mij toch direct geholpen tussen een afspraak door. Kortom, een zeer fijne ervaring met onze nieuwe tandarts.

Aardig mensen. Geeft goede uitleg over wat ze aan het doen was.

Als altijd prima

Op tijd, vriendelijk, kundig.

Vriendelijk en zeer vakkundig behandeld.

De klantvriendelijkheid vind je overal terug van de receptionistes, tot assistentes en tandartsen toe. Tandarts is zeer vakkundig, maar legt ook alles in begrijpbare taal uit.

Vakkundige behandeling

Bij mondhygiëniste geweest. Was een invalster; leuke spontane meid en kundig met goede uitleg over de verzorging van de tanden.

Fijne tandarts

Rank is een prima tandarts, legt uit wat hij doet en is heel rustig.

Ging prima, klacht is minder geworden

Het ging om vervanging van een vulling. De behandeling is prima verlopen en ik begin er inmiddels goed aan te wennen.

Prima. Moet alleen erg lang wachten om de behandeling die ik nodig heb, te kunnen laten plaatsvinden.

Men begint met een goede uitleg, daarna is de behandeling perfect verlopen.

Goede uitleg

Lekker fris weer

Eerst mondhygiëniste en daarna controle ook nig 2 foto’s gemaakt ter controle

Leuke mensen en goed advies

Leuke mensen en goed advies

Professioneel

Goede uitleg, en vervolg plan en afspraken gepland

Uitstekend, snel, professioneel, vriendelijk

Uitstekend, snel, professioneel, vriendelijk

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Wordt goed geholpen en zeer deskundig. Alleen jammer dat je vaak niet meer je eigen tandarts hebt en bij het verzetten van je afspraak moet je lang wachten voordat je weer aan de beurt bent. In mijn geval 3 maanden.

Tof

Goed ontvangen, moest ffkes wachten maar dat wist ik, daarna vlot vriendelijk en goed geholpen

Voldoende

Ga niet graag naar de tandarts maar ze stellen je gerust

zeer prettig, deskundig en adequaat

nvt

Vriendelijk & goed geholpen

Hoewel ik erg op zie tegen een afspraak bij de tandarts, ben ik zeer fijn geholpen vorige week. Het is fijn dat er begripvol wordt omgegaan met mijn angst en dat ik gerustgesteld word tijdens de behandeling. De tandarts vertelde precies wat ze ging doen telkens. Heel prettig!

Alles in orde

Aardige assistenten en tandarts ook geduldig en kundig

Comfortabel en professioneel

Ik werd snel geholpen. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam.

Goede uitleg alles is netjes en prima service.

Fijn behandeld

Netjes en fijn behandeld

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!