Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld.

Vriendelijk en deskundig

Heb goede ervaringen met de praktijk. Vriendelijk en deskundige mensen die je niet als nummer behandelen.

Weer uitstekend geholpen

behandeling vakkundig en evenwichtig

rustig en met begeleiding d.w.z. er werd steeds bij verteld wat er ging gebeuren en ook de voortgang werd meegedeeld. Er werd ook regelmatig gevraagd hoe het bij mij overkwam (feedback gevraagd). Dat is prima

Plezierige ontvangst, zorgvuldige controle, snelle behandeling, nuttige adviezen en heldere instructie

Goede eerlijke zorg

Met nieuwe tandarts goed gesprek gehad over mijn gebit , eerlijk en oprecht, daarna controle gehad

Prettig en kundig geholpen

Ik ben erg blij dat ik jaren geleden de overstap heb gedaan.

Goede behandeling

Prima behandeling

Was perfect

Zeer goede ervaring

Gezien de omstandigheden prima

Redelijk snel begonnen met boren na zetten verdoving

De tandarts doet goed zijn best.

De tandarts en assistent doen hun best. Receptie waarschijnlijk een nieuw iemand. Dus die moet het ook leren.

Prima geholpen, vriendelijke mensen.

Voor mij prima. Praktijk ligt op loopafstand.

Professioneel en super klantvriendelijk!

Het is heel vertrouwd om hier behandeld te worden, zowel bij de tandarts als bij de mondhygiënist heb ik uitstekende ervaring, al jaren !

Bekwame, persoonsvriendelijke praktijk.

Zeer tevreden.

Toptandarts!

Toptandarts!

Heel goed

Caitlyn, is een geweldige Mondhygiëniste, alleen krijgt ze weinig tijd voor een behandeling. En het zou persoonlijker zijn, als mijn naam Emmy en niet E.L Mellaart bovenaan zou staan.

prettig en vriendelijk

goede zorg , ben tevreden

zorgvuldige behandeling

Prettig, duidelijk en precieze behandeling.

Prettige sfeer. Goed contact. Duidelijke uitleg. Precieze behandeling. Prettige ruimten.

Vriendelijke tandarts

Professioneel en Betrokken

Ik kom al een jaren bij deze tandartspraktijk en ben er zeer tevreden over! Ik voel me in goede handen bij tandarts van Beek. Mijn vijf kinderen begeleidt ze op een lieve en vriendelijke manier. Ze vinden het nooit vervelend om naar de tandarts te gaan! Daarnaast krijgen ze goede ondersteuning van de preventie-assistente die ze “poetsles” geeft. Toppraktijk dus!

Uitstekend.

Ik ben voor behandeling bij mevr. Lagas geweest. Een uitstekende tandarts die alles prima uitlegt.

Tandarts bezoek is niet het allerleukste om te doen. Maar in deze praktijk zijn ze meestal stipt op tijd met de behandeling. Super netjes,in de wachtkamer leuke tijdschriften. Zeer vriendelijk personeel zowel achter de balie als de tandarts en mondhygiëniste. Alleen maar dikke complimenten.

Goede mondhygiëne behandeling.

Zoals altijd top.

Komen er al heel wat jaren. Bij de vorige tandarts altijd met angst naar de tandarts. Hier geen stress. Alles is top geregeld. Een voorbeeld voor anderen

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!