Uitstekende behandeling

Uitstekende en zeer precieze behandeling door vriendelijke tandarts.

Goede mond - tandverzorging

Positieve ervaring voor zowel wachttijd en mondverzorging.

Nette praktijk, vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen.

Nooit angst bij Frank, alles op en top schoon. Goed advies.

Perfect, niks op aan te merken

Ik was zelf een paar minuten te laat, maar dat was geen probleem. De controle verliep heel soepel.

Respectvol en vriendelijk voor een bange patient.

Zowel mijn tandarts als recentelijk de mondhygieniste zorgen voor een sfeer in de behandelkamer die voor mij geruststellend, respectvol en dusdanig prettig is, dat ik iedere keer tóch weer met knikkende knieen én vertrouwen durf te komen.

Fijne ervaren tandarts

Wat mij het meeste aanspreekt is dat er stap voor tap uitgelegd werd wat ze ging doen. Je weet precies wat je te wachten staat en geen verassingen. zelfs de begroting werd gestuurd voor de ingreep dus ook daar geenverassing. Enige wat mis ging is dat mijn bitje tot twee keer toe opnieuw gemaakt moest worden voordat hij paste, zonde van de kosten.

Ik ben vriendelijk, vakkundig en op tijd geholpen

Prima behandeling op een vriendelijke manier

De behandeling startte op tijd en was perfect

perfect

Ik moet nog erg wennen.aan de werkwijze

Ik merk dat ik erg geïrriteerd raakte van de werkwijze. Het meteen afkeuren en willen veevangen van 6 vulllingen waar ik bij Paul nog nooit wat van gehoord had schoot me verkeerd. Het voelde als geldklopperij en ik kan niet schiften of zij " overdrijft* of dat Paul zijn werk niet goed gedaan heeft. Was erg gehecht asn de prettige werkwijze van Paul. Ik moet rv keuze maken daarom beveel ik nog niet aan. Maarveigenlijk zou ik weer ik niet in weken vullen.

Ondanks erge angst , ben ik weer blij dat ik geweest ben. Barbara en assistente kunnen me echt op mijn gemak stellen.

Zeer tevreden.

Eerste keer bij een andere tandarts in de praktijk omdat mijn vorige tandarts daar weg is. Werd keurig geholpen.

Prima dienstverlening!

Ik heb alleen maar positieve momenten gehad. Alles goed geregeld en plezierig omgang met elkaar. Er heerst ondanks dat het wel eens druk kan zijn een goede sfeer.

Very good

Caitlyn is a great professional! She takes care of our oral hygiene down to the last detail! I also want to thank the girls at the reception! They always answer the phone and listen to us carefully!

Vriendelijke tandarts met kennis en kunde

Tandarts Spang gaf heldere info over de behandeling, vertelde tijdens de behandeling wat ze aan het doen was en gaf na afloop van de behandeling een duidelijke samenvatting en een behandelingsplan voor de toekomst.

Zeer goed.

Ondanks de drukte toch keurig op tijd begonnen. Toelichting op behandeling was erg duidelijk. Dames gingen netjes te werk.

prima behandeling

Vakkundig en snel ! Mis mijn tandarts Noortje wel

Positief

Snel terecht

Kundig advies

Zoals altijd vertrouwde goede zorg

Fijne praktijk

Snel hulp, aardige mensen, en goed tesultaat

Ik woord prima geholpen

Vriendelijk en lecht alles goed uit

Was zo blij verrast dat ze toch nog ‘n plekje voor me hadden na afzegging. Caitlin gaat heel zorgvuldig te werk, heel lief

Snel en vakkundig

Professioneel

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!