Tevreden

En ook met goed uitleg wat voordeel of nadeel is bij de behandeling. Ze nam ook de tijd.

korte wachttijd en grote betrokkenheid bij de behandeling!

Er wordt voortdurend gecommuniceerd over wat ze aan het doen zijn met mijn gebit, ik word overal bij betrokken! Fijn!! De dames hebben hun naam wel genoemd, maar ik heb deze niet onthouden!! Sorry!

Professioneel, duidelijk en vriendelijk

Mijn verstandskies werd eruit getrokken en ik was best wel zenuwachtig. De manier hoe Elke de behandeling heeft uitgevoerd, heb ik als prettig ervaren. Ook stelde zij mij gedurende de hele behandeling gerust en vertelde elke stap die zij uitvoerde. Dat vond ik heel fijn.

Vriendelijke tandarts

Vriendelijke en professionele tandarts. Nam de tijd om gebit grondig te beoordelen en tandsteen te verwijderen.

Gewoon weg goed te noemen. Vakkundig en vriendelijk

Ik als nog al angsthaas voor de tandarts en boortjes vond de behandeling verassend snel en vriendelijk verlopen. Met duidelijke uitleg.

Op tijd, vriendelijk en deskundig

Teveel

Juiste professionele behandeling

Prettige omgang met tandarts en assistent

Vriendelijke tandartsen, goede uitleg voor behandeling, deskundig .

Kwam zeer gespannen binnen, maar werd eerst even gekalmeerd door praatje en uitleg. Was lastige behandeling (ook voor B. Lagas), maar werd deskundig ge- en behandeld. Na behandeling was ik wat duizelig door te lang achterover liggen. Aan einde werkdag werd ik door Barbara gebeld hoe ik me voelde en of ik veilig was thuisgekomen. Byzonder en zeer attent.

Professioneel en heel vriendelijk

Aandacht voor haar werk. Heel deskundig

Goed georganiseerd, klantvriendelijk.

Goed geholpen, met goede kennis van zaken.

Zeer goed en snel geholpen

Ben zeer tevreden over de behandeling!

Fijn betrokken team en tandarts

Goed geholpen. Ze hebben alle tijd voor jou. Ik ben blij dat we de praktijk ontdekt hebben.

Tot nu toe altijd erg deskundig en vriendelijk behandeld

Tot nu toe altijd erg deskundig, met respect en vriendelijk behandeld door Paul Tielbeek en Patricia Trommelen.

Goed en snel geholpen

Nog net voor de vakantie naar mijn verstandskiezen kunnen laten kijken. Goed advies en daarmee ook geruststelling

Heel tevreden!

Ik ben altijd erg tevreden over Patricia, ik heb altijd net een nieuw gebit!

Volgens afspraak netjes en correct geholpen.

Exact hoe het hoort.

Succesvol maar ik vind duur.

Zij zijn goed , aardig maar helaas hier is tand operaties zijn heel duur. Waarom zo duur? Ik betaal voor twee porselein tanden 800 euro in Turkije. Hier tussen 2000 -3000 . Waarom zo duur?

geweldig geholpen

rustig en zorgvuldig behandeld

Ben zeer tevreden.

De mondhygiëniste (van wie ik de naam niet weet) was zeer aardig en professioneel.

Professionele aanpak

Ik werd netjes op tijd geholpen. Professionele aanpak. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

Al jaren zeer tevreden.

Voldoende

Voor jaarlijkse controle, duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden/ advies.

Blijkt nu dat Paul Tielbeek zijn werk niet goed heeft uitgevoerd

Er wordt mij verteld (helaas niet met bewoording maar wel met beantwoorden van mijn vragen) dat Paul Tielbeek zijn werk slecht heeft gedaan. Dit kost me om en nabij de € 1500;- Graag hoor ik van u hoe we dit kunnen oplossen

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!