Altijd prima

Hartelijk en deskundig!!

Ik ben zeer tevreden.

Ben zoals gebruikelijk uitstekend behandeld.

Vakkundig en vriendelijk

Geen betere tandarts en mondhygiëniste in de omgeving. Iedereen altijd even vriendelijk en zeer vakkundig. Nemen nog de tijd voor je.

heel goed geholpen

Snel en goed

Klantvriendelijk doelgericht, zoals het hoort.

X

Snelle perfecte kies reparatie.

S morgens gebeld en begin van de middag mijn afgebroken kies al gerepareerd. Heel fijn geholpen door Barbara en assistente.

Zeer goede behandeling! Prima uitleg hoe ik mijn tandsteen en tandvlees kan behandelen.

Deskundige behandeling

Deskundige behandeling Klantvriendelijk

Mijn tandarts Lagas is altijd vriendelijk en neemt de tijd en zorg dat ik ook op mijn gemak zit/lig op haar behandelkamer. Fijne tandarts.

Goed geholpen zoals altijd

Ik kon er snel terecht, prettige en vriendelijke ontvangst en goede behandeling gehad.

Kan het iedereen aanbevelen!

Geen wachttijd, deskundige en vrolijke vriendelijke tandarts, aardige assistente, kortom topklasse!

Hele goede tandarts

Het is een hele goede tandarts, die zijn vak goed verstaat en goede adviezen geeft.

Goed geholpen, maar lang moeten wachten

Goed geholpen door vriendelijke tandarts. Moest wel lang wachten op de behandeling.

Deskundig advies

Zeer goed en duidelijk advies, er wordt met je meegedacht

Zeer aangenaam

Zeer deskundig Zowel tandarts als de assistente Ga zo door !

Deskundige zorg

Fijn contact en goede behandeling. Stapsgewijs werd de procedure toegelicht. Ruim de tijd genomen.

alles volgens afspraak

Weer vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld

Goed geholpen

Helemaal top, goede uitleg, op tijd geholpen. Vriendelijk zoals altijd.

Op tijd en snel geholpen

Tussendoor vulling vervangen

Deskundig en patientvriendeijk

vriendelijke receptie en tandarts die de tijd neemt

Top behandeling

Geduld, interesse, pijnloos

Top!

Goede ontvangst. Zeer kundig personeel en heel vriendelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Dank Simone en Mieke!

Herinnering aan de afspraak is fijn. In de praktijk, bij Colette, goed en netjes behandeld.

Ik vond de tandarts niet heel enthousiast. Ik was super snel weg. Mijn kapotte spalk werd niet gezien. Verder een schone omgeving en geen langs wachttijd

Heel erg goed!!

Vriendelijk en kundig!

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!