Uitstekende praktijk

Tandarts bezoek is niet mijn favoriete uitje. Maar in deze praktijk, mw Lagas is de tandarts die mij behandelt, is mijn angst voor tandarts sterk afgenomen. Altijd vriendelijk, kundig en accuraat

Zonder last een wortelkanaalbehandeling ondergaan

Bij Barbara geweest voor een wortelkanaalbehandeling. Wat een fijne voorzichtige tandarts. Geen napijn niets.

Duidelijke uitleg en zeer vriendelijk

Vriendelijke en deskundige behandeling

Ik werd vriendelijk ontvangen. De behandeling was professioneel en het resultaat was goed.

Slecht ervaren heb 3kwartier moeten wachten

Helaas slecht ervaren ze waren mij vergeten tot dat ik zelf naar Balie ben gelopen. Waarom lang duurt, Normaal als wij als patiënt te laat zijn moeten we boete betalen en nu te lange moeten wachten en ze mij vergeten zijn moet ook nog rekening betalen

Vriendelijke behandeling

Vriendelijk en goede uitleg.

Uitstekend geholpen en geadviseerd

Ik ben vriendelijk ontvangen, kreeg prima advies en uitleg en was snel klaar

goed gejolpen

goed en vakkundig geholpen

Duidelijkheid

Goede uitleg en begrip, waardoor ik met een goed gevoel naar de vervolg behandeling ga.

Professioneel

Goed geholpen zeer tevreden. Heel kundig.

correct en vriendelijk

hernieuwde kennismaking na een periode van ongeveer 4 jaar door Covid en mijn hekel aan tandartsen. Vriendelijk te woord gestaan, afspraak voor opname van het gebit, door gestuurd naar de kaakchirurg vanwege de omvang van de noodzakelijke behandeling en mijn medische status. Zakelijk en snel. Nu afwachten of het vervolg de volgende sterren gaat verdienen.

Niet blij met deze tandarts

Ik ben deze keer weer voor controle langsgekomen. Er blijkt dat onder een kies, die een jaar geleden gerepareerd is, alweer een nieuw gat zit. Ik heb de hele tijd tussen de reparatie en deze controle bij elke maaltijd pijn gehad bij deze kies. Is gewoon niet goed genoeg gedaan. Controle ging deze keer snel en er zijn foto's gemaakt. De kies wordt binnenkort dus opnieuw gerepareerd en hopelijk gaat het nu wel goed.

Prima uitleg en controle

Prima uitleg en uiterst vriendelijk.

Excellent!

Very happy with the treatment from Dr. Shruthi. She is precise and very thorough.

Caitlyn stelt me op m'n gemak en is heel vakkundig

Zie hieboven

Zeer goed en kundig.

De heer Verhaegh is een zeer kundige en vriendelijke tandarts.

Fijne communicatie, goed op de hoogte van voorgeschiedenis, goede behandeling

Excellent and very satisfactory

My dentist is very nice and supportive. She made me very comfortable during the treatment.

Prettig contact

Goed, deskundig en vriendelijk geholpen.

Tandarts met aadacht voor de patiënt.

Met behoorlijke tandpijn toch snel geholpen. Kon dezelfde dag nog terecht.

Prima!

Snelle, kundige en vriendelijke service

Zeer goed geholpen

Kom al 28 jaar bij deze tandarts

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!