Pijnloos geboord

Heel vriendelijk

Altijd goed

Altijd goed duidelijk , alleen de prijs is wat minder .

Direct geholpen op uitstekende wijze

client gericht, professioneel, persoonlijk en aardig

Heel attent en professionel behandeling.

Heel goed

Mijn tandarts levert hoge kwaliteit werk af tot in detail erg blij mee Ze legt ook stap voor stap alles uit

Frank is the Best ;-)

Uitstekende ervaring al vele jaren !

Goede ervaring

Mijn ervaring is prima. Ze vertelt altijd wat er gaat gebeuren en stelt je erg op je gemak.

Janine de mondhygieniste was vriendelijk en zorgvuldig

Goed en tevreden.

Snel en goede service

Top tandartspraktijk

Tandarts Verhaeg is een tandarts uit duizenden hij is kundig vriendelijk en gaat met respect met zijn patiënten om ook zijn assistente is heel lief kundig behulpzaam en respectvol.

Fijne tandarts,

Goede ervaring met deze tandarts (Mevr. Lagas). Gebit en tandvlees zijn grondig nagekeken. Er is meteen een afspraak gemaakt voor verdere behandeling.

Professioneel en vriendelijk

Werd professioneel geholpen in een goede sfeer!

Prima geholpen en geen wachttijd

alles komt goed

Voor de behandeling zag ik erg tegen op maar was vol aandacht van de tandarts en assistente.

Professionele en prettige behandeling

Professionele en prettige behandeling.

Wij zijn zeer tevreden over Dr. Verhaegh

Sinds 2014 is hij onze tandarts voor het hele gezin. Tandarts Verhaeghe is een zeer professionele tandarts en hij en zijn assistenten zijn ook erg vriendelijk!

Erg professionele Tandarts

Tandarts Verhaegh is een zeer professionele tandarts en hij en zijn assistenten zijn ook nog eens erg vriendelijk!

Top en ik kon ook nog snel terecht.

Goed en snel geholpen.

Snel geholpen

Vulling los. Snel een afspraak kunnen krijgen en weer netjes gemaakt.

Prima tandarts

Heel goed

altijd ontspannen bij Nicolette. Had wel flinke aftes in mijn mond naderhand. En ook uitslag op wang, net als de week ervoor bij de narcosetandarts. Ben denk ik allergisch voor iets wat jullie gebruiken. Handschoentjes of iets anders.

vlotte, persoonlijke behandeling met een deskundig advies

Tevreden

Sinds 1995 patient van tandarts Verhaegh, zelf tot nu toe vanuit Nijmegen.

Snel geholpen met afgebroken kies

Gelukkig snel geholpen, behandeling duurde wat langer dan verwacht (doordat kiezen te strak tegen elkaar zitten)

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!