Zeer rustig en steld mensen op haar gemak.

Positief

Snel geholpen.

Klantvriendelijk, luisterend oor

Luisterend oor, klantvriendelijk, enig minpunt is dat tandarts en assistente tijdens behandeling met elkaar in gesprek zijn boven het hoofd van de patiënt, wat niets te maken heeft met de behandeling.

Hasan (van origine afkomstig uit Bosnië) is zeer correct en gaat accuraat te werk. Ook de nazorg, uitmuntend.

Prima behandeling en vrienedelijk mensen

goed kontakt met elkaar

Slecht

Deze praktijk eist, wanneer je weigert allerlei dure preventieve behandelingen te ondergaan, dat je daarvoor een verklaring ondertekent. Wanneer men dit weigert, wordt je als cliënt verzocht een andere tandarts te zoeken en ben je niet meer welkom in de praktijk.

Op tijd

Ontzettend goed

Als ik het goed heb had ik mondhygiëniste Simone. Alles op het gemak, heel rustig en heel kundig totaal geen pijn ervaren.

Behandeling prima maar kwartier moeten wachten 's ochtends vroeg

Behandelingen zijn niets op aan te merken maar 's ochtends om half negen al een kwartier moeten wachten bij de mondhygiëniste en vervolgens weer een kwartier bij de tandarts is ronduit slecht.

snel en vakundig geholpen

kort maar krachtig.

ngmaals kort en krachtig.

Goed en snel geholpen

Vriendelijke en deskundige hulp

Vriendelijke ontvangst, op tijd aan de beurt, mondhygiëniste was vriendelijk en legde alles goed uit, tandarts kundig, betrokken en gaf uitleg bij nieuw gemaakte foto’s. Kortom heel fijn geholpen weer.

Vakkundige tandarts en communicatief

C

Goed en vriendelijk geholpen.

Zie hierboven

Alles is vlekkeloos verlopen

Afspreken was eenvoudig en snel, behandeling op tijd en grondig. Vriendelijke en geduldige tandarts.

Snel en prima geholpen

Om 08:30 gebeld met een gebroken kies, om 11:00 al geholpen

Altijd prima!

Heb jullie ook inderdaad aanbevolen vandaar dat mijn vriend nu ook klant is bij jullie :)

X

X

ik ben vriendelijk en goed behandeld .

Goede behandeling aardige tandarts

Zeer kundig

Heel tevreden patiënt, al jaren lang!!

Positief, altijd goed geholpen, ben erg blij met zo,n tandarts en assistent en balipersoneel.

Heel goed

Ben erg tevreden over de behandeling en de uitleg ervan!

Goede behandeling!

Prima.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.