Goede ervaring.

Met de kinderen geweest,ondanks dat niemand ernaartoe wilde en vooral de jongste het eng vond gingen ze er rustiger weg dan dat ze aankwamen.

Netjes geholpen

Balie rommelig

Eerst een afspraak op 6 januari met een bevestiging per mail. Tot mijn verbazing in de mail een nieuwe afspraak voor 15 januari. Deze afspraak is niet door mij gemaakt. Naar de balie gegaan en daar weet men niets van de afspraak op 6 januari. Niet fijn als je afspraak zonder overleg verschoven wordt. Over tandarts geen klachten

Deskundig geholpen

Ik heb mijn behandeling als prima ervaren…

heel erg goed dqnk je wel

tand gebroken uit prothese

snel geholpen

snel geholpen diagnose nog niet zeker, keus tussen ontsteking of zenuwpijn, even afwachten.

Cliënt gericht.

Onduidelijke reden van mijn kiespijn…gevolgd door onderzoek en behandeling,met nauwkeurige uitleg…

Gewoon goed

Mondhygiëniste doet haar werk heel precies en het is totaal niet pijnlijk. De tandarts ook heel kundig en prettig

Goed geholpen

Goede adviezen van de tandtechnicus.

Vriendelijke behandeling

Jammer dat een schroef van een implantaat niet lis ging

snel geholpen

meer zitruimte zou wenselijk zijn

Prima geholpen

Echt super weer !!!!

Mondhygiëniste zag een mogelijk gaatje, werd vervolgens weer snel geholpen door een afmelding en dus een gaatje ;) in de agenda...

Ik ben er nog niet helemaal uit

Ik vind de dames van de balie ronduit goed, wachtkamer is prima. Het gaat mij meer om mijn tandarts(dus niet de assistente) ik vind dat hij wat onduidelijk communiceert. Ik stel vragen over mijn gebit en wat de mogelijkheden zijn en daar gaat hij of aan voorbij of is vrij kort af dat ik eigenlijk met vragen blijf zitten. Zo had ik het laatste bezoek een gaatje, wat mij betreft wordt dat gevuld terwijl hij zegt: ik weet niet of ik het ga vullen want het is niet veel groter geworden. Ik antwoord, jij bent de specialist, ik laat het aan jou over. Oké, dan vul ik wel, maak maar een afspraak. Dergelijke opmerkingen roepen bij mij vervolgens weer vragen op. Ik laat het het er dan maar bijzitten en ga later zitten denken, is mijn gebit verloren? Is het mijn leeftijd? Ik weet het niet. Ik vroeg ook nog over het vullen van pockets ( dat heeft mijn broertje laten doen) hij zegt dat kan niet ( kortaf, geeft geen uitleg) En op de vraag of hij kon zien of er nog ruimte is in mijn budget om wat extra’s te doen (die vraag werd in een e-mail notabene door THC gesteld) komt de tandarts vervolgens niet op terug.

Klantvriendelijk, deskundig

Positief, klantvriendelijk en deskundig Je wordt tijdens de behandeling vooraf en tijdens de behandeling goed geinformeerd. Dat is prettig en geeft ook rust

Na zorg perfect

Goed en vriendelijk geholpen

Door tandarts en assistente vrolijk en vriendelijk en goed geholpen.

prima, alles goed geregeld

Prima, alles was goed geregeld

ben alleen even intake geweest

heb eerder een beginnend abces gehad die jullie hebben geprikt op een zondag en dat was top

zorg goed, factuur vraagteken

Na mijn vorige bezoek ook al de vraag per mail gestuurd maar daar werd niet op gereageerd, ook niet op mijn reminder mail. Niet netjes dus. Mijn vraag: Als ik minder dan 10 minuten binnen ben geweest, waarom staat er dan zowel een controle en 2x reinigen a 5 minuten op de factuur? Dat klopt in tijd toch niet? Overigens is de zorg wél uitstekend.

Word goed geholpen

Ik ben verstandelijk gehandicapt en jullie stellen mij heel goed gerust en helpen mij met het in en uit de stoel komen . Tandarts en mondhygiënist is altijd heel aardig voor mij .

heel tevreden

heel tevreden

Een woord GOED

Tevreden

Ik vind zowel Nicole als mevrouw Duivenbode dat ze de behandelingen heel vakkundig uitvoeren

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.