Perfect en vriendelijk geholpen

Goede en vriendelijke uitleg en erg professioneel

Deskundige en aardige mondhygiënist Hassan. Eerste kennismaking met de nieuwe tandarts, eerste indruk: een vriendelijk persoon die mij goed uitleg gaf

Prettige en attente arts

Contact met tandarts over behandeling en de nazorg deskundig. Tevens gelijk afspraak over de verdere behandeling. Prima service

Heel fijn geholpen!

Op tijd, aardig geholpen, alles werd uitgelegd. Heel fijn!

Gewoon goed

Prima gedaan

Volledig aandacht voor mijn gebit.

Snel geholpen door lief meisje

De mondhygiëniste die mij hielp deed het zachthandig en heel rustig en voerde het netjes uit. Complimenten voor haar

Zoals je het verwacht

Zo goed en snel geholpen

Vriendelijk

Vriendelijk en op tijd geholpen

Prima geholpen.

Altijd op tijd en goed geholpen.

heel goed geholpen

nvt

Fijn

Weer Goed.

Controle incl gebitsreiniging?

Controle was prima, begrijp alleen niet waar die gebitsreiniginh voor nodig is? Doe dat zelf al jaren prima? Nu wordt dat ineens ongevraagd uitgevoerd? Waarom?

Snel en deskundig geholpen

Weer vriendelijk ontvangen. Goede uitleg over het behandelplan.

Geduldig en geruststellend

Bij Annemarie wordt je op je gemak gesteld en wordt alles duidelijk uitgelegd wat ze gaat doen.

Rustig

Alleen veel water in mijn mond

Alles op tijd en aardige .mensen, bij de receptie en de tandarts

Zijn niet altijd duidelijk

Ik had een afspraak om 8.40, voor de zekerheid had ik daar nog overcgebekd en het werd bevestigd. Op de dag van afspraak werd mij verteld dat ik pas om 9.40 een afspraak had, s'ochtends was nog telefonisch bevestigd dat het 8.40 uur was. Ik moest maar 1 uur wachten, waarop ik zei maak maar een nieuwe afspraak. In eens was er toch een mogelijkheid om de behandeling te doen. Uit eindelijk zou de behandeling 1.30 uur duren, maar ik stond binnen het uur alweer buiten....

Er werd geluisterd naar mijn pijnklachten

Ik voelde me gehoord. Er werd een ander behandelplan opgezet

Goed en vakkundig

Gewoon een prettige praktijk

Vriendelijk

1e consult; standaard. Foto's en een check

Altijd goede uitleg wat ze gaan doen.

Wordt altijd goede uitleg gegeven tijdens de behandeling wat ze aan het doen zijn, mensen zijn altijd zeer vriendelijk en correct.

Controle was goed

Kan drong niet-beeldend van zeggen, pas de tweede bij de heer Hasan

Geen klachten

Aardige mensen en duidelijke uitleg.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.