Niet echt te reden

Afspraak laatste x 2x afgezegd, is al eerder gebeurd maar dan 1x. Jullie zijn erg prijzig Vaste tandarts vertrekt zonder de patiënt daarvan op de hoogte te stellen

Prima geholpen

Moeilijke vulling geplaatst, erg voorzichtig en bijna pijnloos gedaan. Geweldig.

Mag beter qua vriendelijkheid en planning

Helaas al 3x achter elkaar ellende gehad dat de afspraak wordt verplaats op moment dat ik aan kom. En dan vinden ze het raar dat je dat heel vervelend vind. Gelukkig werd en nu wel gelijk actie ondernomen om het gene uit te voeren.

Goede tandarts, mondhygiënist nog niet bezocht

Tot nu toe goed, even afwachten hoe het bezoek aan de mondhygiënist afloopt en of er notie is van de verstrekte gegevens in de intake. Tandarts was erg aardig en kundig. Mooie praktijk en aardige medewerkers. Hoop dat ik de goede Hassan heb vermeld in het volgende onderzoekje.

Mooi op tijd en vriendelijk geholpen

Geholpen op de afgesproken tijdstip. Alles was netjes en schoon en ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk

Vriendelijke tandartsen

Snelle actie

Gaatje na controle dag later al gevuld, thx

Altijd op tijd

Ik had deze keer smiddags een afspraak en werd gebeld of ik eerder kon...keurig gebeld en op de afgesproken ook weer precies op tijd. Alle tandartsen/mondhygiënisten zijn altijd even vriendelijk en correct!

Goede tandarts en mondhygieniste

Idem

heel fijn

super fijne en hele goede tandarts , ook super lief , in mijn geval heel erg meeleven met mijn gezondheid

Prettige behandeling met duidelijke uitleg

Prettige behandeling, duidelijke uitleg en goede afspraken communicatie

Heel goed

Is prima gegaan

Goede tandarts

Goede tandarts

Aardige baliemedewerkster,nauwelijks wachttijd,top!

Zie hier boven En Annemarie is de aardigste tandarts die ik ooit gehad heb!

Vlot bezoek

prima geholpen

heel professioneel

heel goed en met aandacht

Werd goed gekeken in relatie met gebit dossier. Werden goede adviezen gegeven en er werd serieus gewerkt.

Tandarts zelf 5 sterren, het maken van de afspraak 1 ster

Mijn tandarts heeft me werkelijk uitstekend geholpen. Mijn kies was afgebroken en die had hij zo gerepareerd (was simpel, snel klusje). Het maken van de afspraak was zoals vaak knap lastig. 2 weken wachten. Ik kon uiteindelijk zelfde dag terecht (waar ik heel blij om was), maar elke keer als je voor een reparatie belt moet je belachelijk lang wachten. Ik snap prima dat het niet altijd zelfde dag wil lukken, maar je belt niet voor de gezelligheid.

Fijne praktijk vriendelijke personeel genoeg parkeerplaatsen

Als prettig ervaren prima

snel en efficient

Prettig en persoonlijk contact

Helemaal goed

Je wordt heel goed "behandeld"

snelle en goede service

Ik kon zelfde dag terecht ivm onverwacht probleem en ben goed en efficiënt geholpen

zeer goed

snelle reactie prettige tandartsen die patienten serieus nemen

Vriendelijk en duidelijke communicatie! Nemen de tijd voor vragen….

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.