Teleurgesteld

Vind het jammer dat we nu niet meer de begeleiding en controles krijgen zoals vroeger. Je bent een nummertje en moet snel hop hop erdoor en anders mag je naar mondhygiënist.

Prima behandeling

Net als voorgaande behandelingen niks op aan te merken

veel empathie , begrip vol

de arts geeft de patient meer vertrouwen voor de behandeling

Kundig

Klantvriendelijk

Altijd heel prettig hoe er aandacht voor je is.

dezekeer niet zo best, boortje in mijn mond gevallen, doorgeslikt, moest naar dokter en zkh voor fot

niet met dezer tandarts

Ik ben tevreden met de tandarts en ook met de mondhygiënist.

Wordt goed behandeld.

Wordt goed behandeld.

Positief

Positief

Goede en nette services

Goede en nette services. Lieve mensen. Mooie nieuw technische apparatuur.

Je wordt vriendelijk en goed geholpen

Wordt vriendelijk en goed geholpen

Adequaat deskundig

Netjes en goede uitleg Vriendelijke dames

Heel goed

Deskundig en vriendelijk

Fijne tandarts

Fijne behandeling, advies en een top tandarts / assistente

top

Hadir is zeer vriendelijk, legt goed uit en gaat grondig te werk.

Vriendelijke en bekwame tandarts

Mijn ervaring is positief.

Altyd goed geholpen

Ben al jaren cliënt. Fyn personeel. Telefoniste fantastisch. Mag ook gezegd worden

Fijn en goed

Prima maar soms wat rommelig

Ik ben een aantal jaren client bij het tandheelkundig centrum. Het maken van afspraken en de afspraak zelf verloopt altijd vlot. Mijn tandarts legt uit wat ze doet en let op dat ik mij comfortabel voel. Dat is voor mij belangrijk omdat ik altijd enorm zenuwachtig/angstig ben, al is het maar een controle afspraak. Mijn vragen worden beantwoord en ik vind het prettig dat er tijd voor mij wordt genomen. Wel een paar keer gehad dat een verzoek werd gedaan om de afspraak kort voor aanvang te verzetten naar een andere tijdstip vanwege omstandigheden op de praktijk. Gelukkig kon de afspraak dan vaak wel op een voor mij geschikt tijdstip plaatsvinden.

Netjes geholpen

Heel vriendelijk en netjes behandeld.

Prettig en vakkundig geholpen.

Hassan nam de tijd om het probleem goed te onderzoeken.

Professioneel. Snel. Kundig. De hygiëniste tijden en tandarts tijden goed op elkaar afgestemd. Vriendelijk personeel aan de balie

Vriendelijk en kundig

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.