Ik ben nieuw hier ik had een probleem met m’n prothese dat is snel en correct verholpen

Prima geholpen , rustig en nemen de tijd

Hele fijne behandeling en het goede advies.

De eerste consult ervaar ik als prettig en de aandacht waar ik voor kwam, en het dan het traject waar ik doorheen moet was duidelijk en daarom ging ik akkoord met het uitvoeren van de 1e fase van de behandelingen. Inmiddels ben ik in fase 2 gekomen en 30 mei wordt het bezoek bij de kaak chirurgie.

Ze hebben mij bij de verkeerde tandarts voor controle geplaatst

Ondanks dat ik de verkeerde arts kreeg heeft ze mij toch behandeld

geruststellend

Ik word altijd erg op mijn gemak gesteld.

Was goed

Ik kan dat nog niet echt oordelen het was een kort bezoekje

Prettig

Ik kom voor orthodontie. Arts nam alle tijd om te bekijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en gezien. Assistente dacht ook mee. Was een fijn consult. Op naar een Aligner beugel. Dit was mijn eerste afspraak, ik hoop dat het vervolg ook zo positief verloopt!

Snelle en adequate behandeling

Korte wachttijd en bij behandeling aandacht voor de patiënt. Vriendelijk en informerend naar algehele gezondheid. Geen nieuwe afspraak indien niet noodzakelijk, wel goede adviezen meegekregen.

Geduldige tandarts

Ik ben erg bang en deze tandarts is heel rustig legt goed uit wat hij doet Zou hem iedereen aanbevelen

Goede professionals en fijne sfeer

Goede adviezen, iedereen is heel vriendelijk altijd, uitstekende professionals

Is een professionele tandarts

Heb en leuke tandarts en vrolijk en doet goed har werk Ook de assistente doet het goed

Van 7 mei controle geen goede ervaring

De reden om twee sterren is dat ik apart een afspraak moet maken voor tandsteen verwijderen na de jaarlijkse controle , dat betekend twee keer rijden en twee rekeningen die ik krijg .voor die twee minuten in de stoel zitten??

Zoals altijd prima

Vriendelijk, kundig, correct

Ze zijn normaal niet overdreven

Zorg is goed

normaal

Zoals je bij een tandarts verwachten mag

Deskundige tandarts en op tijd.

X

Lange wachttijd

Ik werd gebeld of ik eerder kon komen ivm uitvallen van iemand anders. Ik ben toen snel naar thc gegaan en moest nog zeker 30 minuten wachten. De behandeling was goed maar schandalig dat je dan zolang moet wachten nadat men gevraagd had om eerder te komen.

mijn intake verliep rommelig

Ik had een intake maar die verliep een beetje rommelig. Het ontvangst kwam bij mij nogal nors over. Ik heb het "welkom in onze praktijk" niet gehoord. Mijn patiëntgegevens waren nog niet ontvangen, Bleek dat deze wel verzonden waren naar THC maar dat THC ze niet had ontvangen wegens technische redenen. Jammer dat ik dan zelf dit moet gaan regelen terwijl het bij THC technisch niet op orde is. Ik had het ook prettiger gevonden als dit eerder zou zijn aangeven. Ik lag al in de stoel toen ik dit hoorde dus de tandarts kon niet gelijk door met de intake. We zullen zien hoe het verloopt.

gewoon goed

xx

Wordt goed geholpen en erg vriendelijk

Zoals de tandarts en ook mondhygiënist zeer tevreden

Na zorg slecht

Na prijs overeenkomst kies laten repareren. 36 Uur later vreselijk kiespijn. Daar ik voor de balie stond werd ik wel onderzocht maar met een recept voor pijn onderdrukking naar huis gestuurd. Ruim 48 uur met kiespijn door gemaakt. Na 4 dagen pas kiespijn vrij maar nog wel gevoelig met eten.

Niet echt pijnloos.

Het kan ook niet zonder pijn, snap ik wel. Daar om krijgt een tandarts nooit een hoog cijfer bij mij. . Ik kreeg een nieuwe tandenstoker mee maar was niet schoon gemaakt. Bloed zat er nog aan. Dat vond ik niet zo netjes !!

Goede zorg

Het heeft als nieuwe patiënt teveel moeite gekost om tot een afspraak te komen, maar nu het eenmaal zover is, is de zorg zonder meer goed.

Prima, maar jammer dat ik steeds na afloop om digitale beoordeling gevraagd word.

Is heel fijn verlopen

Ik had de vorige mail ook beantwoord en verstuurd!

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.