Super behandeld

Super behandeld

Perfectie

Annemarie is de beste tandarts die je kan hebben , is gewoon een Kanjer !!,,

Niet geïnformeerd

Ik had een andere tandarts, dit wist ik niet Er moet ineens elk jaar een foto gemaakt worden, lijkt me niet altijd nodig De vorige tandarts haalde tandsteen weg en polijste mijn tanden, nu moet ik naar de mondhygiënist De balie was al dicht dus ik kon geen vervolgafspraak maken. Niemand die wat zegt ook niet een andere assistent die aan de balie kwam tot ik zelf vroeg of ik geen afspraak meer kon maken Ik was altijd heel tevreden nu niet ik hoop dat dat weer veranderd

Minder dan de vorige keren

Ik had een andere tandarts dan de vorige keer en hup gelijk weer foto's. Lijk mij wat overdreven en zonder van mijn portemonnee. Ook wordt er geen tandsteen meer weggehaald ook als het een beetje is. Dit alles maakt mij minder positief. Kwaliteit is verder prima

Juist

Het was juist om, toen ik nog een switchmogelijkheid om een andere tandarts te kiezen, bij de huidige gebleven ben.

Deskundig en vriendelijk

Zie boven

Kindvriendelijk en bekwaam

Was dit keer samen met zoontje die het allemaal heel spannend vond. Heel lief werd hij gerust gesteld en alles stap voor stap uitgelegd. Fijne ervaring.

Goed tandartsbezoek

Vriendelijk, duidelijk en erg menselijk.

Fantastische tandarts en assistente

Blij met mijn tandarts Ze is zo ontzettend lief voor me want ben zo bang altijd geweest toen ik nog in schiedam ging maar nu sinds 1,5 jaar haast niet meer bang!! Complimenten hoor!!

Goede zorg kundig personeel en op tijd qua afspraak

Zie boven

Angst voor de tandarts is bijna weg

Ze neemt de tijd en doet alles heel keurig. Ze straalt rust en kunde uit

Vakkundige behandeling

Vriendelijk en netjes ontvangen en zoals altijd een vakkundige behandeling

Vakkundig en heel vriendelijk

Belde met kiespijn . Kon de zelfde dag nog komen. Ben erg vriendelijk ontvangen.

Perfect geholpen

Verplicht in te vullen dit veld... als ik al geschreven heb, hierboven...perfect geholpen...wat kan ik daar dan aan toevoegen... Nogmaals dan, perfect geholpen!

Professioneel en vriendelijk

Toch een beetje raar gevoel over de behandeling. Door een assistente 2 foto's gemaakt, die door de tandarts ( kan haar naam niet onthouden, maar altijd dezelfde lieve mevrouw ) als goed werden beoordeeld. Daarna tandsteen verwijderd door assistente, ongeveer driekwart van mijn ondergebit. Dat ging heel zorgvuldig en duurde enige tijd. Toen nam de tandarts het over, die heel snel klaar was met de rest van mijn gebit. Nu voelt het alsof er maar een gedeelte is schoongemaakt. Wellicht is hier een goede verklaring voor, maar ik was te verbouwereerd om eea te vragen. Verder niets dan lof over deze tandarts.

Een prima praktijk.

Voor de eerste keer bij THC geweest,is goed bevallen met vriendelijke balie medewerkers en tandartsen.

Zoals altijd prima

Keurig op tijd geholpen Ben zeer tevreden

Goed geholpen

Goed geholpen met controle.

Prima en pijnloos

Er werd goed naar mij geluisterd en voor ik het wist was mijn kies er uit

Langdurige actie, maar tot zover succesvol afgerond.

Open gangduur heb ik als onprettig ervaren.

Positief

Vriendelijk geholpen

nette praktijk

vriendelijke baliemedewerksters en goede praktijk

Fijne behandeling

Rustige, tandarts. Keurig netjes. Uitleg ook prima

Zeer prettig en goed geholpen.

Biedt verdoving aan, hoef ik niet, heeft nog een kussentje voor onder mijn nek gepakt en zij vertelt wat ze gaat doen. Ik ben tevreden.

Prima ook weinig wachttijd

Is elke keer weer prima

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.