Prima zoals altijd

Prima !

Nog niet zo lang in deze praktijk, maar voor ons is de overstap zeker een verbetering. Vriendelijk en vakkundig personeel, zoals Barry de Man, bij m'n laatste consult.

Helemaal fantastisch

Beste mondhygiënist die ik ooit heb gehad. Neemt de tijd. Geeft goeie tips. Is zorgvuldig met mijn gebit

Prettige behandeling

Andere kijk op alles ga zeker verder met deze tandartspraktijk

Goed lopende, nette praktijk

Nette schone praktijk en tot dusver steeds op tijd en vriendelijk geholpen.

Voor heen was het beter

Mijn tandarts is er mee gestopt . Kreeg ik een andere tandarts die ik niet fijn vond. Ben toen naar de praktijk gegaan om te vragen voor een andere tandarts dat geregeld kom ik weer voor controle krijg ik gewoon de tandarts die ik niet fijn vond. Moest ik weer een afspraak maken voor de tandarts die ik gekozen had. Nu te vreden

Ik ben heel erg tevreden

Ik ben heel tevreden over tandarts zee Ik vind het wel jammer dat je soms zo lang moet wachten voordat je een afspraak heb

Prima!

Kundig! Professioneel Hij vertelde, wat hij ging doen. Ken alleen zijn naam niet. Had Lachman maar die is weg volgens mij. Gehoord van iemand buiten de praktijk. Een patiënt van hun.

Vriendelijk ontvangst

Vakkundig

Vakkundig, vriendelijk,

Alles werd netjes uitgevoerd voor mijn gebit

Fijne plek vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel en het loopt meestal goed op tijd

Helaas bleef ik met veel vraagtekens achter.

Na 20 jaar mevr. Ouwerkerk als vaste tandarts (TA) gehad te hebben, was dit mijn eerste behandeling bij de nieuwe TA. Ik heb al jaren geen problemen maar toen de TA na binnenkomst begon werden er vrijwel direct allerlei afkortingen met cijfers erachter geroepen naar de assistente. Ik twijfel niet aan de kundigheid van de TA, maar wat ik miste was een stukje communicatie naar mij toe. Welke tanden hebben gaatjes, welk stadium is het. Ook al een hallo Glenn ik ben die en die, ik wordt uw vaste TA (ik weet niet of dat überhaupt zo is). Ze was niet onvriendelijk maar het voelde als en snel klusje tussendoor, wat niet erg is als je iemand al kent en er verder geen complicaties zijn, maar in dit geval liet het mij een beetje flabbergasted achter eerlijk gezegd. Dat heb ik nog nooit zo ervaren bij een TA bezoek.

Zeer gord geholpen

Zeer goed geholpen door de tandarts en assistente

Steeds een hele fijne ervaring

Fijn.... Ondanks dat het de tandarts is.

Er was een stukje van een kies afgebroken. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Om half acht gebeld om 9:15 geholpen. Mijn eigen tandarts was met vakantie maar ben heel goed geholpen door een collega.

Prettig en vriendelijk

Afspraak altijd op tijd + goede behandeling

Keurig netjes en kundig geholpen

Heel fijn en goed

Mooi op tijd en deskundige behandeling

Prima geholpen!

In een vriendelijke en ongedwongen sfeer werd ik prima geholpen door zowel de mondhygiëniste en de tandarts.

Afspraken worden vaak verzet

Na afloop van mijn tandarts bezoek maak ik graag alvast een volgende afspraak. Helaas werd ik de afgelopen vier keren voorafgaand aan de afspraak gebeld met het verzoek de afspraak te vervroegen of te verplaatsen. Een keer verplaatsen is geen probleem, maar dit lijkt een vast patroon te zijn. De tandarts en assistente zijn vakkundig en vriendelijk.

Prettige overstap naar andere tandarts

Na minder goede ervaringen elders, werden we bij het TLC begripvol ontvangen.

Niets op aan te merken

prettig ,als je dat kunt zeggen bij een bezoek bij de mondhygiënist

Ik ben heel erg bang om bij een tandarts of mondhygiënist langs te gaan. Maar ze hebben beiden begrip voor mijn angst.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.