Prima geholpen

Een van mijn kiezen was gebroken en die is vakkundig gerepareerd

Fijne tandarts

Fijne tandarts

prettig en goed

Er wordt prettig en goed gehandeld.

Mijn gebit ziet er steeds beter uit

prettige ontvangst balie en fijn contact tandarts

Ondanks dat ik merkte dat het druk was, was er voldoende aandacht tijdens de controle behandeling. Ik geef altijd aan dat ik met enige weerstand naar tandarts ga, dit keer werd daar aandacht aan geschonken en was het een kort maar prettig gesprek.

Vriendelijk personeel

Bij binnenkomst vriendelijk geholpen, en de tandarts (Annemarie) is gewoon ontzettend lief en geduldig!

vriendelijk duidelijk uitleg hoe of wat te doen

Lekker snel geholpen

Goede verzorging

Prima en deskundig

Goede behandelaar, professioneel, goed team met assistente Duidelijke uitleg en toelichting voor en tijdens de behandeling Secuur en kritisch op eigen handelen, kwaliteit staat voorop

Vriendelijk en tevreden met de behandeling

Nette en vrindelijke behandeling

Snel en kundig geholpen

Goed en snel geholpen.

Geweldige mondhygiëniste

Vriendelijk , zorg voor de client, duidelijk met haar uitleg over de behandeling en aandachtspunten. Wel heel erg jammer dat ze weggaat. Mijn beoordeling aangaande Hadir Halaby is dan ook een 10 en 5 sterren

goed overleg met tandarts en consultant

prima!!

Professioneel, accuraat en vriendelijk!!

Goede behandeling en luisterend oor.

Vlot en goed

Goede behandeling Gelijk nieuwe afspraak

Snelle goede service

Ik kan heel snel terecht, goede dienstverlening

Goed doorverwezen met weinig toelichting.

Ik kon snel terecht en ben snel geholpen. Vriendelijk personeel ook. Ik heb nog geen 2 minuten in de stoel gezeten, de tandarts concludeerde een doorverwijzing naar de kaakchirurg. Ik moest een afspraak halen en antibiotica ophalen. Ik had gehoopt dat er bijvoorbeeld een toelichting zou zijn over wat ik nu met eten/drinken (verzorging) moet en welk ziekenhuis ze aanraden. Dit neem ik ze niet kwalijk. Ik weet niet wie mij heeft behandeld, het was een spoed bij een andere tandarts.

Ik kon heel snel terecht en mijn klacht was nog sneller verholpen

Ik had pijnklachten. Ik kon dezelfde dag terecht. Er is een foto gemaakt om te zien wat de pijn kon veroorzaken De pijn is verholpen

Prettig en vakkundig geholpen

bij de vraag wie mij geholpen heeft komt ik niet beantwoorden. weet van de rekening het behandelaar. 38380224

Kundig, professioneel en vriendelijk!

Altijd weer bij de balie een goed en vriendelijk ontvangst. De tandarts besteedt aandacht aan de klacht en denkt mee.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.