Goed geholpen

Ik heb niet lang hoeven wachten en werd prettig grholpen door de tandarts.

Prettige mensen

Geen lange wachttijden en vakkundige behandeling

Vakkundig , stipt ,

Deskundige tandarts

Goed geholpen.

Moest even wachten maar ben goed en netjes geholpen.

Gewoon goed

Ervaren tandarts no nonsens

Uitstekende ervaring en behandeling verliep keurig volgens plan.

De naam van de tandarts en zijn assistente is mij onbekend maar valt bij de praktijk na te gaan.

Vriendelijk en adequaat

Prettig

Goede tandarts

Goede tandarts vriendelijk en verstaat haar vak goed Alles wordt duidelijk uitgelegd

Kwaliteit

Fijne organisatie en vakkundige tandarts

Uitstekend!

Ik belde ‘s morgens vroeg omdat er een stuk van mijn kies was afgebroken. Gelukkig kon ik, omdat er iemand had afgezegd, ‘'s middags al terecht. De tandarts heeft het keurig gerepareerd en er is niets meer van te zien. Chapeau!

Ik voel mij comfortabel en veilig

Ik word altijd snel geholpen en krijg goed advies.

artsen hebben empathie

vriendelijk/professioneel

Super kom zelfde dag langskomen

Prettig contact goed geregeld allemaal

Zeer professioneel en hartelijk ontvangen!

1e indruk en ontvangst bij Tandarts en Mondhygiënist heel goed. Duidelijke uitleg over de staat van mijn gebit. Met direct een stappenplan. Ik zie het met veel vertrouwen tegemoet.

Goede tandartsen en mondhygiënisten

Professioneel team van tandartsen en mondhygiënisten. Nemen de tijd voor je en leggen dingen goed uit.

Geen problemen gehad heel tevreden

Niet alleen aandacht voor je gebit!

Ik wordt altijd prettig en op persoonlijke wijze ontvangen. De zorg voor jouw gebit is uitstekend.

Altijd op tijd geholpen Vriendelijk personeel

snelle hulp buiten een afspraak om

ga vooral zo door

Super geholpen, zeer aardige tandarts en assistente.

Had kiespijn kon gelukkig dezelfde dag terecht toen ik belde. Heel goed geholpen en zeer vriendelijk. TOP!!

Professionele praktijk

Fijne tandarts.

Goed geholpen.

Altijd een beetje zenuwachtig wanneer ik naar de tandarts moet. Slechte ervaringen in het verleden. Gelukkig vriendelijke mensen. Goede behandeling. Weer tandsteen verwijderd. En dat alles onder goede begeleiding.

Patiënt heeft aandacht en dientengevolge een gerichte en juiste behandeling

Zie boven

Bijtend goed

zie eerdeer

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.