Zeer goede en vriendelijke behandeling

Zie boven

Ben goed geholpen

Groot stuk kies afgebroken. Kunnen opbouwen. Advies na te denken over kroon op termijn

Zeer op mijn gemak gesteld

Na overleg gelijk de andere dag terug kunnen komen

goed geholpen

Goed en snel geholpen

Prettig

heel vriendelijk

Hasan legt alles heel goed uit wat hij aan het doen is. Vriendelijk en zacht. Ik ervaar geen stress voor het bezoek. Ineke

Prima behandeld!

Ben zeer goed geholpen hoor, geen enkele klacht van mijn kant! Ik weet geen naam van de mevrouw die mij behandeld heeft

Zeer vakkundig en professionele behandeling.

Op een bijzonder prettige wijze geholpen door Hadir zijnde de mondhygiëniste welke mij behandeld

Aardig geholpen door nieuwe tandarts " Lilly"

Zij ontdekte reparaties aan achterste kiezen waar ik niets vanaf wist.

Een geoliede machine

De tandarts en assistente werkten netjes, vriendelijk, kundig. Het was een plezier geholpen te worden.

prettige ervaring

de preventieassistent is een toppertje, wat een fijne lieve dame. Daar mogen jullie trots op zijn. Hopelijk blijft ze lang werken in Brielle

Tevreden

Tevreden

Kan beter

Tien minuten binnen gezeten 60 euro En de tandarts geattendeerd op een gaatje / stukje van me tand Werd niet serieus op gereageerd niks gevonden en ik heb er nog steeds last van

Prettig geholpen

Jammer dat de tandarts ziek was

matige ervaring met thc

Implantoloog en tandprotheticus zijn kundig en goed, echter receptie en afspraken bureau zijn slecht. voorbeelden: 4 x een afspraak proberen te maken bij implantoloog, kwam elke keer bij tandprotheticus terecht die heeft de laatste keer zelf afspraak gemaakt bij implantoloog. een afspraak bij tandprotecticus ging ook niet helemaal goed, de vaste was ziek en de vervanger wilde mijn nieuwe prothese inmeten maar die had ik al en zaten niet goed. nemen van foto's van mijn bovenkaak ging ook niet goed . na nemen van eerste foto's werd ik na enkele weken gebld voor nemen van foto's. Moest zelf vertellen dat deze al genomen waren (dus nog steeds niet doorgestuurd naar implantoloog). Na enkele weken hierna weer bericht dat ik andere (3d) foto's moest maken. Na deze foto's afspraan gemaakt bij implantoloog op 21 augustus voor opnieuw plaatsen van implantaten. Ik was op deze datum onderweg voor deze afspraak. toen werd ik gebeld dat de implantoloog ziek naar huis was gegaan. Dit was een leugen want de implantoloog was op vakantie. De foto's waren toen nog steeds niet beoordeeld!!!!! Uiteindelijk afspraak op 18 september bij implantoloog waar ik 5 maanden na nemen foto's tehoren kreeg dat hij niets kon doen en ik doorgestuurd werd naar kaakchirurg. Op 17 september een afspraak proberen te maken bij manager van THC om bovenstaande problemen door te spreken, tot op heden 29 september nog niets gehoord!!!!!

correct en duidelijke geholpen

goed en snel geholpen

Pijnloos

Ik werd goed op mijn gemak gesteld, in tegenstelling tot alle vorige keren moest ik nu 15 minuten wachten tot ik aan de beurt was, tandarts stond in de file, dus overmacht en niet erg

Goede ervaring

Ik ben goed geholpen

Ik ben tevreden met de service die ik heb ontvangen

Vriendelijk en informatief

Probleemloos

Super goed

Super goed en vriendelijk en lief goed geholpen met mijn gebroken rug

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.