Ik werd gelukkig na twee uur meteen geholpen.

Een kroon was losgegaan.

Redelijk op tijd

Ik ben tevreden

Ik maak altijd een afspraak bij Saloua. Ze is echt nauwkeurig en goed in de omgang. Wat Saloua betreft zal ik de praktijk aanraden.

Prima praktijk, goede zorg!

Na nogal wat slechte ervaringen, en daardoor inmiddels angstpatient, nu sinds kort bij Tandheelkundig Centrum Geleen waar men mijn wensen begrijpt en rekening houdt met mijn angst voor 'de tandarts' en mijn persoonlijke wensen. Geen onnodige en dure behandelingen, maar de zorg die ik nodig heb, prima overleg met de tandarts en meerdere opties om uit te kiezen. Een afspraak maken is gemakkelijk en men houdt rekening met het feit dat ik voltijds werk.

Uitstekende behandeling

Spoed vervanging vulling. Zeer flexibele en aangename ervaring

Prettig zorgvuldig behandeld en goed advies aardig voor kinderen

Gewoon prettige vakkundige behandeling duidelijke uitleg, herring mail vooraf aan afspraak is ook prettig. En goed advies geven is ook prima, Voor kinderen ook leuk, muntje voor cadeautje na de behandeling. Top

Deskundig en vriendelijk geholpen

Heel tevreden

Zeer deskundige mondhiygieniste.

Stelt je meteen op je gemak en is erg vriendelijk.

Een goede en fijne mondhygiënist

Een goede en fijne mondhygiënist. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prettig

Fijn op de afgesproken tijd aan de beurt. Vriendelijke assistentes.

Heel goed en vriendelijk behandeld

De mondhygieniste is altijd heel vriendelijke en geduldig, legt alles goed uit en is heel erg begaan. Heel sociaal en open vriendelijk persoon.

Altijd een goede behandeling

Hele fijne behandeling weer

prima als altijd

zoals gezegd: prima als altijd

GEWELDIG

Deze tandarts moeten jullie in ere houden ze is eenmalig TOP. Ze krijgt het onmogelijke voor elkaar.

Goed geholpen maar blij dat het achter de rug is.

Ik zag er enorm tegenop maar de ontvangst was heel vriendelijk, het infuus heb ik amper gevoeld. en voordat ik het in de gaten had was het alweer voorbij Wakker worden was een stuk minder aangenaam maar tegen de tijd dat ik weer terug thuis was ging het alweer een stuk beter.

Fijn

Gezien ik een behoorlijke angst heb voor de tandarts ben ik vol lof over deze praktijk.

Tevreden, pijnloos behandeld.....

Ik kon binnen korte termijn ingepland worden. Vriendelijke, aardige preventie/mondhygiëniste, helaas de naam vergeten. Ik kreeg goede uitleg en een pijnloze behandeling.

Vriendelijk en secuur

Voortreffelijk

Goede uitstekende mondzorg door een bekwame tandarts, die ook nog eens erg vriendelijk en open is!

goede bereikbaarheid aan de telefoon professioneel, oplossings gericht. geen lange wachttijden snel sffectieve behandeling

Vakbekwame mensen

Zeer betrokken en secuur

Onze tandarts Terasa is erg nauwkeurig en bijzonder betrokken. Geeft goede adviezen. De persoonlijke benadering wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Ervaring is goed

Zij is vriendelijk en doet ga oed de tanden van mij verzorgen

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!