Na 10 minuten wachten voortreffelijk geholpen door mijn vaste tandarts.

Welkom Geruststellend Angst wegnemen. Luisterend oor.

Een perfect gebit zonder dat je het merkt

Na een zorgzame intake maanden geleden werd ik daags voor de behandeling telefonisch geïnformeerd over de procedure. Duidelijk werd uitgelegd wat er ging gebeuren. Op de dag van de ingreep werd ik goed ontvangen en werd nogmaals uitgelegd hoe e.e.a. In zijn werk zou gaan: voor ik het wist was ik onder narcose en heeft de tandarts haar werk gedaan. Ik heb helemaal niks meegekregen van de ingreep en kwam bij in de uitslaapkamer, waar mijn partner, die tijdens het wachten zelfs meermaals koffie kreeg aangeboden, al aanwezig was. Mijn gebit was helemaal gerenoveerd en zag er weer prima uit. Bijwerkingen van de narcose heb ik niet ervaren. Ik vond de medewerkers van Narcodent begripvol, ze begeleiden je goed, informeren je voldoende, ze zijn vriendelijk en snappen dat je met angst daar zit. Dat laatste maakt dat het net iets makkelijker wordt allemaal. Dank daarvoor!

Zorgvuldig consult en volledige reiniging!

Zonder spanning

Fijne behandeling.

Accurate en fijne behandeling.

Ben heel goed geholpen.

In goed overleg kies laten trekken. Dat is heel goed gedaan. Heb ook helemaal geen pijn gehad.

Vriendelijk en volgens afspraak.

Bekwaam en zeer vriendelijk.

Bekwaam, duidelijk en snel.

heel fijn

bewust en meegaand

Heel fijn behandeld door jolien

Hele fijne behandeling gehad Heel tevreden over jolien Ze was heel rustig legde alles goed uit wat ze ging doen

Vriendelijk

Deze keer ging beter het schoonmaken van de tanden dan normaal.

Vakkundig geholpen en advies gekregen.

Geduldige medewerkers. Goede uitleg en al super goed geholpen

Fijne praktijk

Prettige tandarts. Neemt de tijd en luistert naar behoefte van haar klanten. Tevreden!

Geen wachttijd, vriendelijke benadering

Voel me op mijn gemak en een professionele zorg

ruim voldoende

ruim voldoende

Heel tevreden over Teresa!

Vakkundig. Sociaal, benaderbaar, luistert goed. Doet het heel leuk.met de kinderen, stelt ze echt op hun gemak.

Zoals altijd heel erg positief. Terzake kundig advies.

Fijne ervaring, kundig personeel

Van tandarts geswitcht omdat ik niet tevreden was met mijn vorige (zacht uitgedrukt). Hele fijne eerste kennismaking gehad met de nieuwe tandarts en assistente. Legde alles goed uit en stelde me gerust, hier heb ik vertrouwen in dat ze weten wat ze doen.

Altijd aardig en correct

Leuke tandarts en assistentes

Aanrader

Deskundige tandarts. Assistente en arts zeer vriendelijk en luisterde naar mijn vragen en kreeg een duidelijk en begrijpelijk antwoord. Parkeren goed te doen op de markt tegen betaling of 2 uur gratis in de parkeergarage. Ruime wachtkamer.

Lekker snel en vakkundig behandelt.

Stuk gebeten kies, waarna zenuwkanaal bloot lag, wortelkanaalbehandeling gegeven.. Prima gelukt

Iets meer tijd nemen voor uitleg over de behandeling

Als de tandarts iets meer tijd had genomen voor de uitleg over een wortelkanaalbehandeling dan had ik niet terug hoeven bellen. Vervolgens moet dan een van de dames aan de balie mij hierover tekst en uitleg geven. Als ik vervolgens over precies twee maanden pas aan de beurt ben voor die wortelkanaalbehandeling dan zit er bij jullie organisatorisch iets scheef.

Emphatie

Gezien mijn angst voor de tandarts kwam ik bijna huilend binnen. Hele lieve mensen met heel veel emphatie!

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!