perfect

klantvriendelijk

Kundig en vriendelijk

Ik werd met een grote glimlach naar binnen geroepen. Er werd meteen gevraagd of ik ‘gebitsproblemen’ had. Zowel de tandarts en de mondhygiënist waren zeer tevreden over mijn gebitsverzorging. Bij beiden is weer een afspraak gemaakt tot over een half jaar. Dus iedereen blij en tevreden.

top services en ben dik tevreden

positieve ervaring

Uitstekend en zeer te vrede.

Kan niet beter

Kom op tijd hoeft niet lang te wachten,vriendelijk personeel ik ben tevreden.

a

a

Consult was uitstekend. Jammer dat ik een half uur moest wachten, het is wel mijn vrije dag.

Bij een controle werd meteen een pijnpunt verholpen. Ik moet daardoor wel nog een keer op controle want er was geen tijd meer voor. Maar dat vind ik prima.

Ontspannen sfeer

Er wordt rekening gehouden met mijn ‘angst’.

Tevreden

Tevreden

Prima geholpen

Gewoon goed

Onbevredigend

Na een intake voor een 1e behandeling, afspraak gemaakt voor bij de mondhygiëniste. Deze was vervolgens niet aanwezig, waarop de tandarts deze taak zelf op zich nam. Vervolgens werd mij meegedeeld, door tijdnood moet ik met U stoppen, en een andere afspraak maken. Iets klopt hier niet. De mondhygiëniste is niet aanwezig, en de planning van afspraken niet op orde. Dit is een slechte gang van zaken…

Deden niks verwezen me door na kaakchirurg geen pijn stiller of niks

Doet nog steeds pijn krijg alleen maar hoofdpijn erdoor en helpen niks

Het is echt goed

Mooi en respectvol werk

Blij dat ik veranderd ben van tandarts

Tandarts en assistent hebben mij goed geholpen, ze snappen mijn angst waar ik ze dankbaar voor ben.

uitstekend

prima geholpen

Deskundige en prettige behandeling

Snek geholpen

De dag voor mijn vakantie beschadigde ik mijn tand. Ik kon gelukkig snel komen en werd geweldig geholpen!!

Zeer goede behandeling

Het onderzoek en uitleg waren zeer duidelijk

Top tandarts

Zeer tevreden over Cynthia. De rust, de aandacht voor je klacht, de gedegenheid van onderzoek en behandeling. Allemaal zeer goed

Fijne deskundige tandarts

Heel kindvriendelijk; mijn kinderen komen met plezier naar de tandarts.

mijn ervaring is goed.

Vriendelijke ontvangst door een leuke mondverzorgster ze heeft goed werk verricht. De tandarts is ook vriendelijk geeft goede raad en ze gaat voorzichtig en netjes tewerk.

Positieve ervaring

Nemen rustig de tijd voor de behandeling.

Fijne tandarts en mondhygieniste deed haar werk pijnloos

altijd top

altijd prima en relax

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!